Αθλητισμός|06.05.2023 16:54

Τάιγκερ Γούντς: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από πρώην συνεργάτιδα του

Newsroom

Για σεξουαλική παρενόχληση κατηγορείται ο γκολφέρ Τάιγκερ Γουντς από πρώην συνεργάτιδα του με την οποία διατηρούσε σεξουαλική σχέση.

Η Έρικα Χέρμαν διεκδικεί 30.000.000 δολάρια από τον Τάιγκερ Γουντς, ισχυριζόμενη πως την απείλησε ότι θα χάσει τη δουλειά της, αν δεν υπογράψει NDA.

«Ο κύριος Γουντς ήταν εργοδότης της κυρίας Χέρμαν. Στην απεικόνιση των γεγονότων από τον ίδιο τον κ. Γουντς, της επέβαλε NDA ως προϋπόθεση για να διατηρήσει τη δουλειά της, όταν άρχισε να έχει σεξουαλική σχέση μαζί του», ανέφερε ο Μπέντζαμιν Χόντας, δικηγόρος της γυναίκας.

«Όταν να αφεντικό επιβάλλει διαφορετικούς όρους εργασίας στον υπάλληλό του λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης είναι σεξουαλική παρενόχληση», συμπλήρωσε

Στο έγγραφο που κατέθεσε ο εκπρόσωπος της Έρικα Χέρμαν, αναφέρεται: «Ο Τάιγκερ Γουντς, ο διεθνούς φήμης αθλητής και μια από τις πιο ισχυρές φυσιογνωμίες στον παγκόσμιο αθλητισμό, αποφάσισε να συνάψει σεξουαλική σχέση με την υπάλληλό του και στη συνέχεια την ανάγκασε να υπογράψει NDA, αλλιώς θα απολυόταν από τη δουλειά της».

«Και, όταν δυσαρεστήθηκε με τη σεξουαλική τους σχέση, την ξεγέλασε να φύγει από το σπίτι, την κλείδωσε έξω, της πήρε μετρητά, κατοικίδια και προσωπικά υπάρχοντα και προσπάθησε να την πείσει για να υπογράψει μια διαφορετική NDA», συνεχίζει το έγγραφο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τάιγκερ Γουντςσεξουαλική παρενόχλησηειδήσεις τώραμήνυση