Αθλητισμός|06.05.2023 15:32

Super League: Αναβολή και επίσημα της 9ης αγωνιστικής των Play Off μετά τα κρούσματα κορονοϊού στον Παναθηναϊκό

Newsroom

Η Super League ανακοίνωσε την αναβολή της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ μετά τα 24 κρούσματα κορονοϊού που προέκυψαν στον Παναθηναϊκό και το αίτημα των Πρασίνων για αναβολή. Την Κυριακή 7/5 θα ληφθεί η απόφαση για το πότε θα γίνουν οι αγώνες, κάτι για το οποίο όμως υπήρξε διαφωνία μεταξύ των ομάδων.

Tα ματς της 9ης αγωνιστικής

  • Άρης - ΑΕΚ
  • Βόλος - ΠΑΟΚ
  • Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Οι 14 ΠΑΕ της Λίγκας συμφώνησαν στο αίτημα του Τριφυλλιού αλλά όπως ανακοινώθηκε η απόφαση, πάρθηκε από τον πρόεδρο της Λιγκας και την αναπληρώτρια, όπως άλλωστε προβλέπεται από τον ΚΑΠ.

Ως προς τις διαφωνίες των ομάδων, ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να γίνουν τα παιχνίδια τη Δευτέρα 8/5. Η Ενωση θέλει να γίνει άμεσα όπως και οι Ερυθρόλευκοι ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 14/5 για το φινάλε των πλέι οφ. Θέλουν δηλαδή, να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερες μέρες στη διάθεση τους μέχρι την αναμέτρηση της Τούμπας.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός διαφωνεί με ορισμό για τη Δευτέρα 8/5, μόλις 24 ώρες δηλαδή μετά τον αρχικό ορισμό του ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Ένα πιθανό σενάριο πάντως για να μην υπάρξει πρόβλημα στον προγραμματισμό, είναι να γίνει η αγωνιστική την Τρίτη 9 Μαΐου.

«Ανακοινώνεται ότι δυνάμει απόφασης του Προέδρου και της Αναπληρώτριας Προέδρου του Δ.Σ., σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του ΚΑΠ, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της της 9ης αγωνιστικής των Playoffs του Πρωταθλήματος ανδρών που είχαν οριστεί για την 7η Μαΐου 2023 και ώρα 20:00» ανέφερε η ανακοίνωση της Λίγκας.

ειδήσεις τώραΚορονοϊόςΠαναθηναϊκόςSuper League