Αθλητισμός|06.05.2023 17:34

Super League: Tα πιθανά σενάρια για την ημερομηνία διεξαγωγής της 9ης αγωνιστικής μετά την αναβολή

Newsroom

Δύο στροφές πριν απ' το φινάλε της σεζόν στη Super League, το θρίλερ κορυφώνεται καθώς η 9η αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω πολλών κρουσμάτων κορονοϊού στον Παναθηναϊκό. Ήδη η διοργανώτρια αρχή, με ομόφωνη απόφαση των ομάδων, αποφάσισε την αναβολή της αγωνιστικής, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η νέα ημερομηνία τέλεσης των τριών αγώνων (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Άρης - ΑΕΚ, Βόλος - ΠΑΟΚ).

Το βέβαιο είναι ότι η αγωνιστική θα οριστεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας δεδομένου ότι δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για άλλες αναβολές καθώς η τελευταία (10η) αγωνιστική των πλέι οφ είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαΐου και ακολουθούν οι εκλογές της 21ης Μαΐου και αμέσως μετά (στις 24 του μήνα) ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Τα τρία βασικά σενάρια αφορούν τις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας. Δηλαδή από τη Δευτέρα (8/5) ως την Τετάρτη (10/5). Άλλωστε η αγωνιστική δεν μπορεί να μεταφερθεί πιο μετά καθώς ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική. Η Τρίτη 9 Μαΐου φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία

Σε κάθε περίπτωση η οριστική απόφαση θα ληφθεί από τις ομάδες της Λίγκας στην τηλεδιάσκεψη της Κυριακής (12:00).

Αρηςπλέι οφΑΕΚΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςSuperLeague