Αθλητισμός|07.05.2023 20:25

Τάιγκερ Γουντς: «Βαριές» κατηγορίες από την πρώην σύντροφό του - Της έκλεψε χρήματα και τα... κατοικίδιά της

Newsroom

Νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση του Τάιγκερ Γουντς έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Ο διάσημος γκόλφερ κατηγορείται από πρώην σύντροφό του για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και για ληστεία!

Η Έρικα Χέρμαν, η οποία ήταν σύντροφος του επαγγελματία γκόλφερ για μεγάλο χρονικό διάστημα, κατηγόρησε τον 15 φορές πρωταθλητή μεγάλων αγώνων για σεξουαλική παρενόχληση, σύμφωνα με δικαστική κατάθεση του δικηγόρου της.

Της έκλεψε μετρητά, κατοικίδια και προσωπικά αντικείμενα

Ο Γουντς κατηγορείται ότι επιδίωξε σεξουαλική σχέση με τη Χέρμαν όσο εκείνη εργαζόταν γι' αυτόν και στη συνέχεια την ανάγκασε να υπογράψει συμφωνητικό εμπιστευτικότητας, αλλιώς θα την απέλυε, σύμφωνα με το έγγραφο.

Η Χέρμαν ήταν υπάλληλος στο εστιατόριό του στη Νότια Φλόριντα, The Woods Jupiter, εκείνη την εποχή, όπως γράφει το CNN.

«Ο Τάιγκερ Γουντς, ο διεθνούς φήμης αθλητής και μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στον παγκόσμιο αθλητισμό, αποφάσισε να επιδιώξει σεξουαλική σχέση με την υπάλληλό του και στη συνέχεια την ανάγκασε να υπογράψει ένα NDA σχετικά με αυτό, αλλιώς θα απολυόταν από τη δουλειά της, όπως ο ίδιος είχε πει», αναφέρεται στο δικαστικό έγγραφο. «Και, όταν δυσαρεστήθηκε με τη σεξουαλική τους σχέση, την ξεγέλασε για να φύγει από το σπίτι της, την κλείδωσε έξω, πήρε τα μετρητά, τα κατοικίδια και τα προσωπικά της αντικείμενα και προσπάθησε να την εξαναγκάσει να υπογράψει ένα διαφορετικό NDA».

«Ένα αφεντικό που επιβάλλει διαφορετικούς όρους εργασίας στην υπάλληλό του λόγω της σεξουαλικής τους σχέσης είναι σεξουαλική παρενόχληση», αναφέρει ο δικηγόρος της Χέρμαν, Μπέντζαμιν Χόμπας, στην κατάθεση.

Το σχέδιο εναντίον της

Στο έγγραφο αναφέρεται επίσης ένα «σχέδιο» που χρησιμοποιήθηκε εναντίον της Χέρμαν πέρυσι, όπου ο Γουντς τής ζήτησε να ετοιμάσει βαλίτσες για ένα Σαββατοκύριακο στις Μπαχάμες. Φέρεται να την πήγαν στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια της ζήτησαν να μιλήσει με τον δικηγόρο του Γουντς.

«Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του κ. Γουντς στην Καλιφόρνια, από το πουθενά, της είπε ότι δεν θα πήγαινε πουθενά, δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τον κ. Γουντς, είχε κλειστεί έξω από το σπίτι της και δεν μπορούσε να επιστρέψει», αναφέρεται στο έγγραφο. «Δεν θα μπορούσε καν να ξαναδεί τα παιδιά ή τα κατοικίδιά της».

Τότε, ζητήθηκε από τη Χέρμαν να υπογράψει μια συμφωνία μη αποκάλυψης της σχέσης τους και όσων συνέβαιναν, κάτι που η ίδια δεν δέχθηκε, σύμφωνα με το έγγραφο.

Η Χέρμαν έχει υποβάλει δύο ξεχωριστές καταγγελίες που αφορούν τον Γουντς τον τελευταίο χρόνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καταγγελίαειδήσεις τώρακαταγγελίεςΤάιγκερ Γουντςσεξουαλική παρενόχληση