Αθλητισμός|07.05.2023 19:41

Απτόητος ο κορονοϊός στον Παναθηναϊκό: 17 ενεργά κρούσματα παικτών μια ημέρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Newsroom

Δεν λέει να υποχωρήσει ο κορονοϊός απ' το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Μια ημέρα πριν απ' το καθοριστικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης (Δευτέρα 8/5, 21.00) οι Πράσινοι αριθμούν 17 κρούσματα σε παίκτες της ομάδας! Μολονότι δύο ποδοσφαιριστές απ' αυτούς που αρχικά βρέθηκαν θετικοί, βγήκαν αρνητικοί στον επανέλεγχο που έγινε, προστέθηκαν ακόμα δύο απ' τους αρχικά αρνητικούς! Γι' αυτό κι ο αριθμός των κρουσμάτων παραμένει ο ίδιος με το Σάββατο.

Βεβαίως ο κορονοϊός έχει πλήξει και το προπονητικό επιτελείο αλλά και το υπόλοιπο staff της ομάδας που συνολικά αριθμεί περίπου 30 κρούσματα! Υπό αυτές τις συνθήκες, η προετοιμασία του Τριφυλλιού για το ντέρμπι γίνεται μετ' εμποδίων, ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή περιμένοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι παίκτες του.

Η Super League έκανε αποδεκτό το αίτημα του Τριφυλλιού για αναβολή της αγωνιστικής που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 7/5, αλλά ουσιαστικά έδωσε 24 ώρες στους Πράσινους ορίζοντας την 9η αγωνιστική για το βράδυ της Δευτέρας κι όχι για την Τετάρτη, όπως επιθυμούσαν οι Πράσινοι προκειμένου να έχει παρέλθει ένα πενθήμερο.

ΚορονοϊόςΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώραΟλυμπιακόςSuperLeague