Αθλητισμός|07.05.2023 21:29

Κοσμοπλημμύρα μέσα κι έξω απ' το «Ντιέγκο Μαραντόνα»: Αποθέωση για τους πρωταθλητές Ιταλίας σε μια μοναδική γιορτή στη Νάπολη!

Newsroom

Η Νάπολι έχει στεφθεί απ' τα μέσα της εβδομάδας πρωταθλήτρια Ιταλίας αλλά το... πάρτι καλά κρατεί στον ιταλικό νότο. Οι πρωταθλητές μετά την κατάκτηση του τίτλου και μαθηματικά στο παιχνίδι με την Ουντινέζε εκτός έδρας -το βράδυ που η Νάπολη... κάηκε- επέστρεψαν στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για το ματς με τη Φιορεντίνα και γνώρισαν την αποθέωση απ' το κοινό τους.

Η ατμόσφαιρα στο παλιό Σαν Πάολο ήταν μαγική. Οι εξέδρες ήταν κατάμεστες από νωρίς, ενώ χιλιάδες Ναπολιτάνοι συγκεντρώθηκαν έξω απ' το γήπεδο για να πανηγυρίζουν. Μια ολόκληρη πόλη γιορτάζει για το θαύμα της εκπληκτικής ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι, για το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και τον πρώτο μετά από 33 χρόνια!

Πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Φιορεντίνα, στον οποίο η Νάπολι νίκησε με 1-0 χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Οσιμέν, οι παίκτες των Βιόλα  θέλοντας να τιμήσουν τους πρωταθλητές έστησαν pasillo από το οποίο πέρασαν οι Παρτενοπέι κατά την έξοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Την ίδια ώρα οι οπαδοί της Νάπολι σχημάτιζαν ένα εντυπωσιακό κορεό με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας να κοσμούν τις εξέδρες με τον αριθμό «3» στο επίκεντρο (όσα και τα πρωταθλήματα της Νάπολι).

Μέχρι και τον πίνακα για τις αλλαγές και τον έξτρα χρόνο επιστράτευσαν οι Ναπολιτάνοι για να πανηγυρίσουν το τρίτο σκουντέτο.

Από τις εξέδρες των επισήμων ο ιδιοκτήτης και... σωτήρας της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις απολάμβανε τις στιγμές...

Η μεγάλη γιορτή που οργάνωσε ο φημισμένος Ιταλός σκηνοθέτης Πάολο Σορεντίνο μόλις άρχισε. Η Νάπολη για άλλη μια βραδιά δεν θα κοιμηθεί...

Νάποληειδήσεις τώραΝάπολιSerie A