Αθλητισμός|09.05.2023 02:30

«Τρέλα» από χιλιάδες οπαδούς της ΑΕΚ για το επερχόμενο πρωτάθλημα σε Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική Οδό και αεροδρόμιο!

Newsroom

Στις... φλόγες βρίσκεται η Νέα Φιλαδέλφεια μετά τη σπουδαία νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-1 που τη φέρνει αγκαλιά με τον τίτλο.

Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στην OPAP Arena και γιόρτασαν τον... επερχόμενο τίτλο καθώς την τελευταία αγωνιστική η ΑΕΚ φιλοξενεί στην έδρα της τον Βόλο και χρειάζεται απλώς έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Ο πρώτος τίτλος μετά το 2018 προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, που ξεχύθηκαν στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας γύρω απ' το γήπεδο της ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν. Στη Νέα Φιλαδέλφεια στήθηκε πάρτι τίτλου...

To γλέντι όμως είχε και συνέχεια αφού χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν προς το Ελ. Βενιζέλος προκειμένου να υποδεχτούν και να αποθεώσουν την αποστολή της Ένωσης που αναμενόταν τα ξημερώματα απ' τη Θεσσαλονίκη. Στην Αττική Οδό προκλήθηκε ένα ανεπανάληπτο μποτιλιάριασμα από εκστασιασμένους φίλους της ΑΕΚ που δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα ανάβοντας πυρσούς και τραγουδώντας για την ομάδα τους. Το βίντεο του gazzetta.gr φανερώνει την... τρέλα που επικρατεί στους φίλους των Κιτρινόμαυρων.

Το ίδιο συνέβη αργότερα και στο αεροδρόμιο, όπου η νύχτα έγινε μέρα με τους χιλιάδες οπαδούς των Κιτρινόμαυρων να περιμένουν τραγουδώντας τους επερχόμενους πρωταθλητές. Το βίντεο του enwsi.gr δείχνει το κλίμα που επικράτησε στο αεροδρόμιο...

ειδήσεις τώραΝέα ΦιλαδέλφειαΑΕΚ