Αθλητισμός|09.05.2023 18:59

Πρωτάθλημα Αργεντινής: Γκέλαρε η Σαν Λορέντσο και έμεινε στο -8 απ' τη Ρίβερ Πλέιτ

Newsroom

Στον απόηχο του επεισοδιακού Superclasico που έληξε με μεγάλη νικήτρια τη Ρίβερ Πλέιτ που επικράτησε 1-0 της Μπόκα Τζούνιορς, η Σαν Λορέντσο κόλλησε στο 0-0 με την Ντεφένσα και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Οι Santos έμειναν οχτώ βαθμούς πίσω απ' τους Millonarios και έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους, αφού η Ρίβερ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλο στο πρωτάθλημα Αργεντινής - Liga Profesional που μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά απ' την υβριδική τηλεόραση του OPEN και το ethnos.gr.

Η Άρσεναλ Σαραντί δεν λέει να ξεφύγει απ' τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας καθώς ηττήθηκε (1-0) εντός έδρας απ' τη Χιμνάσια Λα Πλάτα. Το νικητήριο γκολ για τη Lobo πέτυχε ο Ταραγόνα στο 43'. Με το ίδιο σκορ (1-0) νίκησε και η Σαρμιέντο στην έδρα της Σεντράλ Κόρδομπα με το γκολ του Γονδού στο 44'.

Η Ταγιέρες πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην έδρα της Ράσινγκ Κλουμπ συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της. Η Albiazul επικράτησε 4-2 και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Σάντος με δύο γκολ στο 5' και το 24' έδωσε προβάδισμα ασφαλείας  στην Ταγιέρες, ενώ στο 50' ο Βαλόγιες έγραψε το 0-3. Η Ράσινγκ Κλουμπ έκανε προσπάθεια για να επανέλθει στο ματς  μειώνοντας σε 2-3 με τον Πιγιούδ στο 54' και τον Ορός στο 66', όμως η Ταγιέρες διαμόρφωσε το τελικό 2-4 με το δεύτερο γκολ του Βαλόγιες (με πέναλτι) στο 76'.

Σαν Λορέντσο - Ντεφένσα 0-0

Άρσεναλ Σαραντί - Χιμνάσια 0-1

Σεντράλ Κόρδομπα - Σαρμιέντο 0-1

Ράσινγκ Κλουμπ - Ταγιέρες 2-4

ειδήσεις τώραπρωτάθλημα ΑργεντινήςΣαν Λορέντζο