Πανηγύρισε γκολ με βουτιά στο κενό (video)
NewsroomΗ Κονσαντόλ Σαπόρο πήρε το προβάδισμα στο σκορ (2-1) στο παιχνίδι με τη Σιμίζου και ο νεοαποκτηθείς Αντερσον Λόπες θέλησε να πανηγυρίσει το παρθενικό του γκολ μαζί με τους οπαδούς. Ηταν άλλωστε η πρώτη του εμφάνιση με τη Σαπόρο σε εντός έδρας ματς κι ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Αλλα επειδή προφανώς δεν ήξερε τα… κατατόπια στο «Σαπόρο Ντομ» λίγο έλειψε να τραυματιστεί σοβαρά και να κάνει καιρό να ξαναγωνιστεί με την ομάδα του.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, μόλις σκόραρε, έκανε ένα σάλτο πάνω από μια διαφημιστική πινακίδα θέλοντας να φτάσει πιο κοντά στους οπαδούς. Δεν γνώριζε όμως ότι πίσω από την πινακίδα υπήρχε ένα κενό ύψους περίπου τριών μέτρων. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί φαρδύς πλατύς στο έδαφος.
Επειτα πάντως από λίγα λεπτά αγωνίας ο Λόπες σηκώθηκε καταχειροκροτούμενος από τους φίλους των γηπεδούχων. Μάλιστα στη συνέχεια πέτυχε άλλα τρία γκολ (συνολικά σκόραρε τέσσερις φορές) βοηθώντας τη Σαπόρο να επικρατήσει με 5-2. Φρόντισε ωστόσο να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος στη διάρκεια των πανηγυρισμών του.
Δείτε το χαρακτηριστικό video που έχει γίνει viral
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!