Αθλητισμός|10.05.2023 22:50

Αρχίζουν τις συναντήσεις οι Μιλγουόκι Μπακς για νέο κόουτς: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να προπονήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Newsroom

Ποιος θα είναι ο νέος προπονητής του Γιάννη Αντετοκούνμπο; Οι Μιλγουόκι Μπακς ανοίγουν τον διάλογο προκειμένου να έχουν συναντήσεις με τους υποψήφιους κόουτς μετά την απομάκρυνση του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Κι όπως μεταφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ ο πρώτος που θα κάνει ραντεβού με τη διοίκηση των Ελαφιών θα είναι ο Κένι Άτκινσον.

Σύμφωνα με το ESPN ο άλλοτε προπονητής των Μπρούκλιν Νετς και νυν στενός συνεργάτης του Στιβ Κερ στο τεχνικό επιτελείο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλής των Μπακς, οι οποίοι εξασφάλισαν άδεια απ' τους Γουόριορς προκειμένου να συνομιλήσουν με τον Άτκινσον.

Ο 55χρονος τεχνικός δεν υπήρξε κάτι σημαντικό ως παίκτης, ενώ ως προπονητής εργάστηκε στην Παρί, στους Νικς, στους Χοκς, στους Κλίπερς ως ασίσταντ, στους Μπρούκλιν Νετς ως head coach από το 2016 έως το 2020 και πλέον στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Τον είχαν προσεγγίσει και οι Χόρνετς για να αναλάβει head coach αλλά προτίμησε να παραμείνει στους Γουόριορς ως ασίσταντ.

Πάντως ο Άτκινσον δεν αποτελεί τη μοναδική επιλογή καθώς από συνέντευξη, όπως έχει γίνει γνωστό, θα περάσουν επίσης ο Τσαρλς Λι, στενός συνεργάτης του Μπουντεχόλζερ μέχρι πρότινος αλλά και ο Τζέιμς Μπορέγκο, πρώην προπονητής των Χόρνετς.

Αυτή τη στιγμή πάντως το brand των Μπακς έχει ισχυροποιηθεί με την παρουσία του Αντετοκούνμπο και όλοι οι διαθέσιμοι προπονητές θα ήθελαν να αναλάβουν μια ομάδα που βρίσκεται σε τροχιά πρωταθλητισμού.

ειδήσεις τώραΓιάννης ΑντετοκούνμποΜιλγουόκι ΜπακςNBA