Αθλητισμός|10.03.2019 17:05

Super League: Νίκη παραμονής για την ΑΕΛ, 2-0 τον Λεβαδειακό

Newsroom

Το ήθελε περισσότερο και το πήρε... ΑΕΛ και Λεβαδειακός, μονομάχησαν σε ματς «χωρίς αύριο» και οι «βυσσινί» φάνηκαν πιο αποφασισμένοι για το «τρίποντο» και τελικά το πήραν.

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε με 2-0 του Λεβαδειακού στην «AEL FC Arena», για την 24η αγωνιστική της Super League και πήρε τεράστια «ανάσα» στη μάχη της παραμονής. Ο Ντέλετιτς στο 70΄ με πέναλτι και ο Σικάβκα στο 83΄ ήταν οι σκόρερ των Θεσσαλών.

Οι Βοιωτοί παρέμειναν σε δυσχερή θέση (τρίτοι από το τέλος), ενώ από το 77΄ αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο λόγω της λανθασμένης αποβολής του Παντελιάδη με δεύτερη κίτρινη για χέρι που δεν έκανε ποτέ, καθώς η μπάλα χτύπησε στο σώμα του.

Ωστόσο, ο ρέφερι Βρέσκας, έχασε τη φάση κι απέβαλε λανθασμένα τον παίκτη των Βοιωτών. Πλέον, η ΑΕΛ έχει 26 βαθμούς, όσους ο Αστέρας Τρίπολης κι ο Πανιώνιος, ενώ ο Λεβαδειακός έμεινε στους 18.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς (85' Μπαργκάν), Μόρας, Λεοζίνιο (75' Γιακιμόβσκι), Μπέρτος, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σεσέροβιτς, Νούνιτς (64' Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ (46' Μητρόπουλος), Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Καραχάλιος (80' Ιωαννίδης), Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Σαβαντογκό (81' Άγκουα), Αντιλέχου

ΑΕΛΛεβαδειακόςSuper League 1