Αθλητισμός|13.05.2023 20:00

Super League: Νίκησε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ και τερμάτισε πρώτος στα πλέι άουτ

Newsroom

Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΟΦΗ πέρασε νικηφόρα απ' το Αγρίνιο του Παναιτωλικού (0-2) και τερμάτισε πρώτος στα πλέι άουτ και συνολικά έβδομος στη Super League. O Παναιτωλικός σημάδευε τα δοκάρια, ο ΟΦΗ τα... δίχτυα και οι Κρητικοί χαμογέλεσαν στο φινάλε. 

Στο 40' ο Στάγιτς και στο 49' και το 69' ο Καρέλης είχαν δοκάρι για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου που τελικά δέχθηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο 84΄ μετά από γύρισμα του Λάρσον, ο Χουχούμης έβαλε το πόδι του και άλλαξε την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα και με την παρέμβαση του γκολκίπερ Γκρατερόλ, ο οποίος δεν μπόρεσε να απομακρύνει. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Σεμπάστιαν Γκρόνινγκ μετά από προσπάθεια του Μπιφούμα, απέφυγε και τον Γκράτερολ για να διαμορφώσει το τελικό 2-0.

Παναιτωλικός: Γκράτερολ, Χουχούμης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς, Ξενιτίδης (80΄ Κολοβός), Τσιγγάρας (74΄ Νικολάου), Μπουζούκης (64΄ Ντουάρτε), Ντίας, Βοΐλης (80΄ Σενγκέλια), Καρέλης (80΄ Ζοάο Πέδρο).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Διαμαντής, Γιοχού, Γιαννούλης (60΄ Μπιφούμα), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Τοράρινσον (76΄ Μαρινάκης), Μπάκιτς (76΄ Αποστολάκης), Φελίπε (86΄ Φαλατάχ), Ντικό (76΄ Γκρόνινγκ).

ΟΦΗειδήσεις τώραSuperLeagueΠαναιτωλικός