Αθλητισμός|14.05.2023 15:42

Αήττητη και πρωταθλήτρια η εντυπωσιακή Κ15 του ΠΑΟΚ: Νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό στον τελικό του Πανθεσσαλικού

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ15 και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία για τέταρτη φορά. Στον τελικό που έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Δικέφαλος νίκησε 1-0 χάρη σε γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Αναστάση Σιδηρόπουλου.

Οι μικροί του Σάββα Κωνσταντινίδη ολοκλήρωσαν ιδανικά μια καταπληκτική σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας έμειναν αήττητοι! Σε 18 αγωνιστικές νίκησαν 15 φορές και είχαν τρεις ισοπαλίες με 74-3 γκολ, ενώ στον ημιτελικό επικράτησαν 2-0 του Παναθηναϊκού με γκολ (και πάλι) του Σιδηρόπουλου και του Τουρσουνίδη.

Σ' ένα παιχνίδι με αρκετές μονομαχίες μεταξύ των δύο παικτών και με λίγες φάσεις, ο Δικέφαλος κατάφερε να βρει δίχτυα στο 11' όταν ο Κρομμύδας έκανε γύρισμα και ο Σιδηρόπουλος σκόραρε από κοντά το μοναδικό γκολ του τελικού.

Τα «χρυσά» πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ επιβεβαίωσαν για ακόμα μια φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται συστηματικά εδώ και πολλά χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας.

Ολυμπιακός (Τάσος Πάντος): Χριστοδουλόπουλος, Σιώζιος, Καππάτος, Νουχάι, Μπάνος, Λάνα, Τρικαλιώτης, Καπέλλας, Μιχαηλίδης, Κότσαλος (49΄ Μουγγός), Καμάς (55΄ Ξανθόπουλος)

ΠΑΟΚ (Σάββας Κωνσταντινίδης): Μητρούσης, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Μόκρης, Γκιόκα, Μηνασίδης, Κρομμύδας (76΄ Λουτζιανιώτης), Κάνιος, Σιδηρόπουλος (80+5΄ Καρασαββίδης), Τουρσουνίδης (64΄ Καραγκιόζης), Μπέρδος.

ΠΑΟΚΠρωτάθλημα Κ15SuperLeagueΟλυμπιακός