Αθλητισμός|14.05.2023 22:00

Πέρασε νικηφόρα απ' την Τούμπα και τερμάτισε τρίτος ο Ολυμπιακός - Παίζει τα ρέστα του στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ

Newsroom

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας (0-1) καθώς το γκολ του Σαμασέκου διατήρησε τους Πειραιώτες στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League. Ο ΠΑΟΚ έχασε αλλά δεν χάθηκε καθώς θα έχει δεύτερη ευκαιρία στον τελικό απέναντι στην ΑΕΚ προκειμένου  να πανηγυρίσει έναν τίτλο αλλά και να εξασφαλίσει και το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο...

Ο ΠΑΟΚ άρχισε καλά το παιχνίδι, προσπάθησε να απειλήσει τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά οι Ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ. Στο 33' ο Ροντινέι σέντραρε από δεξιά και ο Σαμασέκου που πάτησε την αντίπαλη περιοχή πέτυχε το 0-1. Όσο κι αν προσπάθησε στη συνέχεια ο Δικέφαλος δεν βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και ως εκ τούτου το ματς τελείωσε με τους Ερυθρόλευκους να πανηγυρίζουν τη δεύτερη σερί νίκη τους σε ντέρμπι μετά την επικράτηση και με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ (46' Κουλιεράκης), Ίνγκασον, Κεντζιόρα, Ντάντας (64' Σβαμπ), Αουγκούστο (76' Φιλίπερ Σοάρες), Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ (64' Τάισον), Ζίβκοβιτς, Μπράντον Τόμας (82' Τζίμας).

Ολυμπιακός (Ζοζέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ρέαμπτσιουκ, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Σαμασέκου, Εμβιλά, Χουάνγκ (78' Κασάμι), Φορτούνης (77' Μασούρας), Μπιέλ (65' Βρουσάι), Μπακαμπού (71' Ελ Αραμπί).

ειδήσεις τώραSuperLeagueΟλυμπιακόςΠΑΟΚ