Αθλητισμός|14.05.2023 22:00

Αποθέωση για Γιοβάνοβιτς και «ευχαριστώ» στους παίκτες σε πικρό φινάλε για τον Παναθηναϊκό - Ισόπαλο το ματς με Άρη

Newsroom

Μπορεί ο τίτλος να χάθηκε αλλά ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τους Πράσινους στη Λεωφόρο στο τελευταίο ματς της σεζόν. Το Τριφύλλι έμεινε στο 1-1 με τον Άρη όμως οι οπαδοί των Πρασίνων υποδέχθηκαν στο γήπεδο αλλά και αποχαιρέτησαν την ομάδα τους μετά το σφύριγμα της λήξης με το σύνθημα «Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές». Ιδίως ο προπονητής του Τριφυλλιού Ιβάν Γιοβάνοβιτς άκουσε πολλές φορές το όνομά του από τα χείλη των φίλων του Παναθηναϊκού...

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ με κεφαλιά του Κλεϊνχέισλερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπερνάρ.

Στο 25’ ο Ιτούρμπε πέτυχε ένα ωραίο γκολ για το 1-1 έπετα από εντυπωσιακή ντρίμπλα στον Ρουμπέν και ωραίο τελείωμα. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι αλλά έπειτα από έλεγχο της φάσης στο VAR, το τέρμα μέτρησε.

Στο β' ημίχρονο ιδίως μετά το 60' το παιχνίδι άνοιξε με τις δυο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για γκολ. Οι Κίτρινοι αναμφίβολα είχαν τη μεγαλύτερη στιγμή καθώς κέρδισαν πέναλτι στο 77'. Ωστόσο ο Λοντίγκιν νίκησε τον Καμαρά και απέκρουσε διατηρώντας το 1-1.

Στη συνέχεια οι Πράσινοι είχαν δοκάρι με τον Κλεϊνχέισλερ στο 81' αλλά και μεγάλη ευκαιρία με τον Σάρλια αμέσως μετά, ενώ ο Άρης απάντησε με δικό του δοκάρι σε τρομερό σουτ του Νταρίντα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Λοντίγκιν, Χουάνκαρ (83’ Πούχατς), Μάγκνουσον, Σάρλια, Κώτσιρας, Ρουμπέν, Κουρμπέλης (76’ Παλάσιος), Κλεϊχνέισλερ (83’ Βέρμπιτς), Μαντσίνι, Μπερνάρ (64’ Τσέριν), Ιωαννίδης (64’ Σπόραρ).

Άρης (Απόστολος Τερζής): Σιαμπάνης, Ενκουλού, Χριστοδουλόπουλος (46’ Πάλμα), Γκρέι (46’ Καμαρά), Ιτούρμπε (65’ Γκαρσία), Ετέμπο, Νταρίντα (91’ Φαμπιάνο), Μαζικού, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Σγουρός (46’ Ρουπ).

Ιβάν ΓιοβάνοβιτςSuperLeagueΑρηςΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώρα