Αθλητισμός|15.05.2023 01:00

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον τίτλο στην Ισπανία αλλά οι οπαδοί της Εσπανιόλ έκαναν «ντου» για να χτυπήσουν τους πρωταθλητές!

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με 2-4 της Εσπανιόλ και κατέκτησε μαθηματικά τον τίτλο στην Ισπανία μολονότι απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

Ωστόσο, την ώρα που οι πρωταθλητές πανηγύριζαν στο κέντρο του γηπέδου για την επιστροφή στην κορυφή της La Liga, οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά εις βάρος των ποδοσφαιριστών και των λοιπόν μελών της Μπαρτσελόνα, που έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια προκειμένου να σωθούν απ' την οργή των οπαδών της Εσπανιόλ!

Κι αν τέτοια περιστατικά δεν είναι τόσο... ξένα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σίγουρα στην Ισπανία δεν συμβαίνει συχνά να επιτίθενται σε παίκτες εντός αγωνιστικού χώρου...

Η Μπαρτσελόνα που βρίσκεται στο +14 απ' τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στην κατάκτηση του 27ου πρωταθλήματος στην ιστορία της και του πρώτου μετά το 2019 καθώς μεσολάβησαν οι κατακτήσεις της Ρεάλ (2020), της Ατλέτικο (2021) και ξανά της Ρεάλ (2022).

Η Μπαρτσελόνα έκανε περίπατο στην έδρα της Εσπανιόλ καθώς προηγήθηκε 0-4 με δύο γκολ του Λεβαντόβσκι (11', 40') κι από ένα των Μπαλντέ (20') και Κουντέ (53') προτού οι γηπεδούχοι μειώσουν σε 2-4 με τον Πουάδο (73') και τον Χοσέλου (92'). 

επεισόδιαειδήσεις τώραΕσπανιόλΜπαρτσελόναLa Liga