Αθλητισμός|10.03.2019 21:30

Super League: «Έκλεψε» τον βαθμό στο φινάλε ο ΠΑΣ από τη Λαμία

Newsroom

Η Λαμία είχε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 86' όμως σ' εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε κι έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό από την Φθιώτιδα.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου, σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, προηγήθηκε στο 55ο λεπτό με τον Καραμάνο, αλλά στη συνέχεια αντί να κυνηγήσει και δεύτερο γκολ, έδειξε ότι ήθελε να κρατήσει το 1-0 αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Ο ΠΑΣ, που τα έπαιξε όλα για όλα στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα, αγωνίστηκε με φουλ επιθετικό σχήμα, και στο τέλος δικαιώθηκε αφού πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1 κι αναπτέρωσε τις ελπίδες του στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Η Λαμία λοιπόν, έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη, ωστόσο παρέμεινε αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο αγώνα με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, φτάνοντας στους 29 βαθμούς και την 8η θέση. Οι Ηπειρώτες έφτασαν στους 22 και παίζει την επόμενη αγωνιστική τα... ρέστα του κόντρα στην ΑΕΛ στους «Ζωσιμάδες».

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Σκόνδρας (46' λ.τρ. Βασιλαντωνόπουλος), Καρυπίδης, Αντέτζο, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος (82' λ.τρ. Τομάς), Πίτι (69' Μπλάζιτς), Μπερτόγλιο, Καραμάνος, Μπαράλες

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κάργας, Τζημόπουλος, Αποστόλης Σκόνδρας (62' Γιάκος), Νικολιάς, Βιντάλ (60' Αποστολόπουλος), Πάντελιτς, Κάστρο, Μάνος (67' Λεό), Αθανασιάδης.

ΛαμίαΠΑΣ ΓιάννιναSuper League 1