Αθλητισμός|15.05.2023 21:05

Αποκάλυψη Μάνταλου: «Σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, είπα στον Μελισσανίδη πως δεν ήθελα να είμαι αρχηγός»

Newsroom

Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο χαρές, δόξα και χρήμα για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο κάνοντας πρωταθλητισμό. Είναι και δύσκολες στιγμές. Ο Πέτρος Μάνταλος, μια ημέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου με την ΑΕΚ, αποκάλυψε όσα πέρασε τον προηγούμενο χρόνο αλλά και το ραντεβού που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο φινάλε εκεινης της σεζόν.

Ο 32χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός μίλησε στην εκπομπή Monday FC της NOVA με τον Ντέμη Νικολαΐδη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και που τον οδήγησαν ακόμη και σε σκέψεις για να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω της έντονης και πολλές φορές άδικης κριτικής που δεχόταν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ραντεβού που είχε με τον Μελισσανίδη. «Είχαμε κάνει ένα ραντεβού. Του είχα πει ότι το καλύτερο και για μένα και για την ομάδα ήταν αυτό. Δεν είναι εύκολο να πείσεις έναν πρόεδρο αν έχει διαφορετική άποψη. Ειδικά τον συγκεκριμένο. Μου είπε δεν πρόκειται να φύγεις. Του είπα τουλάχιστον ότι δεν θέλω να είμαι αρχηγός. Οχι να έχω λιγότερες ευθύνες, αλλά να μη φοράω το περιβραχιόνιο», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ακολούθως ρωτήθηκε πως «πέρασε» την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. «Βοήθησε ότι άντεξα τη φετινή σεζόν, όπως πήγε. Αν ήταν όπως η περσινή δεν ξέρω. Αν πήγαινα πίσω, δύο χρόνια πριν, δεν ξέρω πώς άντεξα. Μου είχε περάσει από το μυαλό μου, στα τελευταία ματς της περσινής σεζόν, μέχρι και να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Σκεφτόμουν, κάτι γίνεται λάθος. Αν δεν βρεθεί άκρη, δεν στρώσει, έλεγα μέσα μου ότι η λύση είναι να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Η Εθνική ήταν όαση. Πήγαινα δέκα μέρες και άλλαζα παραστάσεις και με βοηθούσε στο να αντέξω».

ΑΕΚειδήσεις τώραΠέτρος Μάνταλος