Αθλητισμός|16.05.2023 11:17

Σάλος με παίκτη της Τουλούζ που είπε σε πολιτικό: «Στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες»

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με σεξιστική ατάκα του άσου της Τουλούζ, Ζακάρια Αμπουκλάλ στην πολιτικό Λοράνς Αριμπαζέ. Μάλιστα ο γαλλικός σύλλογος έθεσε εκτός ομάδας τον διεθνή Μαροκινό επιθετικό μέχρι νεοτέρας και έως ότου ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα.

Η Τουλούζ, Κυπελλούχος Γαλλίας εφέτος, έκανε φιέστα τίτλου στο δημαρχείο της πόλης και κατά τη διάρκεια της γιορτής, κι ενώ έβγαζε λόγο από μικροφώνου ο προπονητής της ομάδας Φιλίπ Μοντανιέ, κάποιοι παίκτες συνομιλούσαν μεταξύ τους. Τότε η Λοράνς Αριμπαζέ, βοηθός του υπεύθυνου για τον αθλητισμό στον δήμο, ζήτησε απ' τους ποδοσφαιριστές να κάνουν ησυχία.

Η παρατήρηση της Αριμπαζέ φαίνεται ότι ενόχλησε τον Αμπουκλάλ, ο οποίος φέρεται να της απάντησε με άκρως σεξιστικό τρόπο λέγοντας ότι «στο σπίτι οι γυναίκες δεν μιλούν έτσι στους άντρες».

Η γαλλική ομάδα τοποθετήθηκε μέσω ανακοίνωσης αναφέροντας ότι «μετά τις σοβαρές καταγγελίες που δημοσίευσε το RMC κατά του παίκτη ο σύλλογος ανακοινώνει ότι ο παίκτης θα προπονείται μακριά από την επαγγελματική ομάδα μέχρι νεοτέρας, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της εσωτερικής έρευνας».

ειδήσεις τώρασεξισμόςLigue 1ΤουλούζΤουλούζηΜαρόκο