Αθλητισμός|17.05.2023 11:28

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έφερε εις πέρας τη διπλή αποστολή σε μια ημέρα στη Ρώμη

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφερε εις πέρας τη διπλή αποστολή που είχε στη Ρώμη και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia!

Τι κι αν χρειάστηκε να παίξει ένα απαιτητικό σετ κόντρα στο Λορέντζο Μουζέτι το μεσημέρι, εξαιτίας της βροχής της Δευτέρας; Τι κι αν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τα... μεσάνυχτα για να ξαναμπεί στο court και να αντιμετωπίσει έναν ακόμα Ιταλό, μέσα στο «σπίτι» του; Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός...

Νίκησε (και) τον Μουζέτι με 7-5, 7-5 σε 1 ώρα και 51 λεπτά και παρά τα μεγάλα εμπόδια, συνεχίζει την πορεία προς τον πρώτο φετινό του τίτλο. Έναν τίτλο που θα του δώσει ώθηση ενόψει Roland Garros (28/5), που αποτελεί βεβαίως έναν από τους μεγάλους φετινούς του στόχους!

Στην επόμενη φάση θα βρει απέναντί του έναν παίκτη, που του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο παρελθόν: τον Μπόρνα Τσόριτς! Ο 26χρονος Κροάτης (Νο.16) έβαλε φρένο στον Φάμπιαν Μαροζάν (που απέκλεισε στην προηγούμενη φάση τον Κάρλος Αλκαράθ), επικρατώντας με 3-6, 6-4, 6-3 σε 2 ώρες και 9 λεπτά.

ΤένιςATP ΡώμηΣτέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώρα