Αθλητισμός|11.03.2019 15:51

15χρονος «μάγος» το επόμενο μεγάλο αστέρι του Αγιαξ (video)

Γιάννης Σκόκας

Η ποδοσφαιρική φάμπρικα του Αγιαξ ποτέ δεν σταματά να παράγει νέους, ελπιδοφόρους και γεμάτους ταλέντο παίκτες. Κι αν ήδη ο Φρένκι Ντε Γιονγκ ανήκει στην Μπαρτσελόνα, κι αν το επόμενο καλοκαίρι θα αποχωρήσουν και ορισμένοι από τους υπερταλαντούχους Μάτις Ντε Λιχτ, Ντέιβιντ Νέρες, Νουσέρ Μαζραουί, Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ, Αντρε Ονάνα, Ντάνι Ντε Βιτ, «το μοναστήρι να είναι καλά» που έλεγε κάποτε και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Βαρδινογιάννης για τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Ηδη το εργαστήρι παραγωγής παικτών του Αίαντα έχει έτοιμη την επόμενη φουρνιά. Ενας εξ αυτών είναι ο Νάτσι Ούνουβαρ. Πρόκειται για έναν 15χρονο «μικρό μάγο», ο οποίος κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα με τις μικρές ομάδες του Αγιαξ. Στο ξεκίνημα της σεζόν έγινε ο νεαρότερος παίκτης που σκόραρε στο Champions League Νέων, το λεγόμενο UEFA Youth League, στο παιχνίδι όπου η ομάδα του Αμστερνταμ συνέτριψε με 6-0 την ΑΕΚ.

T

Πρόσφατα ο θαυματουργός μικρός που έχει ρίζες στην Τουρκία αλλά γεννήθηκε στο Ζάανταμ της Ολλανδίας τον Ιούνιο του 2013, έκανε μια καταπληκτική ασίστ α λα Μέσι που έγινε viral στα social media τόσο για το στυλ, όσο και για την ακρίβεια της πάσας.

T

Τα video που συνοδεύουν το όνομα του Ούνουβαρ είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά για ένα παιδί 15 ετών και προϊδεάζουν πως στο μέλλον μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ηδη η περίπτωσή του έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Αρσεναλ. Ας συγκρατήσουμε το όνομά του...

ΑγιαξΝάτσι Ούνουβαρ