Αθλητισμός|20.05.2023 17:21

Εκλογές 2023: Ψηφίζουν στο Κάουνας οι οπαδοί του Ολυμπιακού!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi
Eurokinissi

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού... ζουν και αναπνέουν για τον κυριακάτικο (21/5, 20.00) τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα, όμως έχουν στο μυαλό τους και τις εθνικές εκλογές που συμπίπτουν με τον τελικό του Final 4.

Ήδη απ' την Παρασκευή (19/5) στο Κάουνας βρίσκονται περίπου 5.000 φίλοι των Ερυθρόλευκων που παρακολούθησαν τον ημιτελικό με τη Μονακό στη Zalgirio Arena. Μάλιστα αρκετοί εξ αυτών είχαν προνοήσει κάνοντας την απαραίτητη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού προκειμένου να ψηφίσουν. Έσπευσαν λοιπόν στο εκλογικό κέντρο που στήθηκε στο Κάουνας και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές στο Κάουνας έως τις 7 το απόγευμα, τοπική ώρα. Ακολούθως, τα ψηφοδέλτια θα σφραγιστούν και θα σταλούν στο προξενείο και από εκεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Εφετείο, όπου και θα γίνει η καταμέτρηση μόλις κλείσουν οι κάλπες στην ελληνική επικράτεια το απόγευμα της Κυριακής.

Σημειωτέον ότι όσοι θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση που υπάρξουν και δεύτερες εκλογές, τότε θα πρέπει να απεγγραφούν από τους καταλόγους του εξωτερικού, ώστε να ψηφίσουν στον τόπο κατοικίας τους. Διαφορετικά, θα πρέπει να ταξιδέψουν ξανά στη Λιθουανία για να ψηφίσουν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεκλογέςΟλυμπιακόςΛιθουανίαεκλογές 2023