Αθλητισμός|20.05.2023 18:35

Νέος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Παπαδημητρίου

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, ο οποίος έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στην ακριτική ομάδα αλλά και αργότερα στην ΑΕΚ, όπου επίσης είχε τον ρόλο του υπεύθυνου των ακαδημιών κι αργότερα του εκτελεστικού διευθυντή, προσελήφθη απ' τους Πράσινους προκειμένου να συνεισφέρει στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Απ' τον Ιούνιο του 2021 η θέση του τεχνικού διευθυντή παρέμενε «ορφανή» στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την απομάκρυνση του Γάλλου Πιερ Ντρεοσί.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Γιάννης Παπαδημητρίου αναλαμβάνει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή. Ο κ. Παπαδημητρίου βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής στην Ξάνθη και στην ΑΕΚ, όπου αργότερα ανέλαβε και χρέη εκτελεστικού διευθυντή».

Παναθηναϊκόςειδήσεις τώρα