Αθλητισμός|11.03.2019 20:57

Παναιτωλικός 5 αστέρων σάρωσε τον Πανιώνιο και βλέπει Ευρώπη

Newsroom

Ενας φοβερός και τρομερός Παναιτωλικός ισοπέδωσε τον Πανιώνιο με 5-0 και δικαίως κάνει ευρωπαϊκά όνειρα. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πραγματοποίησε την κορυφαία εφετινή εμφάνισή της αλλά και μια απ' τις καλύτερες όλων των εποχών, πέτυχε μια ευρεία νίκη επί των αποκαρδιωτικών «κυανέρυθρων» και αφού ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία (33 βαθμοί έναντι 32 των «πρασίνων»), κυνηγά τον Αρη, ο οποίος βρίσκεται στο +4 με 37 βαθμούς.

Η ομάδα του Αγρινίου έδειξε εξαρχής τις άγριες προθέσεις της ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 6' με κεφαλιά του Αργκους, ενώ στο 20' πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με σουτ του Μπαΐροβιτς.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο εκπληκτικός Μάσουρεκ, ο οποίος με δύο ωραία τέρματα στο κλείσιμο του α' ημιχρόνου (41') και στο ξεκίνημα του δεύτερου (49') «έγραψε» το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 72' με γκολ του Ουίλιαν εν μέσω αποθέωσης για τους γηπεδούχους που πραγματοποιούν μια από τις καλύτερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας τους στη Super League.

Ο Πανιώνιος τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κότσιτς στο 60'.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας (73' Γκούγκα), Μιχάι, Αργκους, Αμαράλ, Μαρινάκης, Ντίας, Μπάιροβιτς (62’ Μάρκος Πάουλο), Μανά, Ουίλιαν, Μάσουρεκ (75’ Βασιλούδης).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς (52’ Μαλέρμπ), Σταυρόπουλος (52’ Μπανανά), Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς, Μανθάτης, Αρσε (66’ Ρέντζας), Μπουμάλ, Ντουρμισάι.

ΠανιώνιοςΠαναιτωλικόςSuper League 1