Αθλητισμός|23.05.2023 22:59

Basket League: Έβγαλε αντίδραση ο Παναθηναϊκός κι έκανε το 2-1 με το Περιστέρι - Ένταση μεταξύ Σπανούλη και Σερέλη!

Newsroom

Το Περιστέρι αντιστάθηκε για ένα ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός ανέβασε ταχύτητα και συνήλθε φτάνοντας με σχετική ευκολία στο τελικό 89-80 κάνοντας παράλλη το 2-1 στη σειρά. Πάντως στη διάρκεια του ματς υπήρξαν στιγμές έντασης με αποκορύφωμα τον τσακωμό του Βασίλη Σπανούλη με τον Χρήστο Σερέλη, οι οποίοι είχαν έναν έντονο διάλογο!

Με το φινάλε του ματς ωστόσο, έδωσαν τα χέρια κι έδειξαν ότι η ένταση ήταν της στιγμής...

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έβαλε δύσκολα στο Τριφύλλι για ένα ημίχρονο στο Game 3, όμως οι Πράσινοι έπαιξαν καλή άμυνα στην τρίτη περίοδο (27-10 επιμέρους σκορ), «ξέφυγαν» στο σκορ και μάζεψαν τα ριμπάουντ. Βέβαια, παρά το +20 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, οι φιλοξενούμενοι έγιναν και πάλι απειλητικοί στην τελική ευθεία, αλλά οι παίκτες του Σερέλη διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους και έκαναν το 2-1 στη σειρά.

Έτσι, στο Game 4, που θα γίνει στο Περιστέρι (27/5, 19:15), το Τριφύλλι θα έχει την ευκαιρία να «σφραγίσει» την παρουσία του στους τελικούς της Basket League. Απ' την άλλη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη που ήδη κάνει υπέρβαση θα παίξει τα ρέστα της για να πάει σε πέμπτο ματς.

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο MVP των νικητών (20 πόντοι με 4/6 τρίποντα και 7 ριμπάουντ), ο Πάρις Λι τον ακολούθησε (16 πόντοι, 5 ασίστ), ενώ σπουδαία δουλειά έκανε και ο Ματέους Πονίτκα (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ). Στην αντίπερα όχθη, ο Σιλβέν Φρανσίσκο ήταν «μαγικός» στο πρώτο ημίχρονο με 18 πόντους, αλλά «σίγησε» στο σκοράρισμα στην επανάληψη και τελείωσε το ματς με 19 πόντους και 9 ασίστ. Διψήφιοι και οι Μάρκους Ντένμον (13π.), Δημήτρης Μωραΐτης (12π.), Ίαν Χάμερ (10π.).

ειδήσεις τώραBasket LeagueΠεριστέρι ΚΑΕΧρήστος ΣερελήςΠαναθηναϊκόςΒασίλης Σπανούλης