Κυπελλούχος Κύπρου η Ομόνοια για 16η φορά με λυτρωτή Ανσαριφάρντ!
NewsroomΚυπελλούχος Κύπρου για 16η φορά στην ιστορία της και δεύτερη σερί στέφθηκε η Ομόνοια καθώς επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0 στον τελικό που διεξήχθη στο ΓΣΠ. Ο Ιρανός άλλοτε φορ του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, σημείωσε το νικητήριο γκολ στο 85’.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε πιο επιθετικά κι έχασε τις πρώτες μεγάλες ευκαιρίες στο ματς με τους Νταβόρ (4’) και Ανδρέου (19’), όμως και στις δύο περιπτώσεις έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά ο Φαμπιάνο. Η Ομόνοια είχε τη δική της καλή στιγμή με τον Λοΐζου στο 21’. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια είχε πιο πειστική εικόνα κι έφτασε εντέλει στο γκολ.
Στο 85' οι Μπεζούς και Παπουλής συνεργάστηκαν ωραία εκτός περιοχής, με τον δεύτερο να βγάζει ασίστ στον κενό χώρο προς τον Ανσαριφάρντ ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Μούριελ υπογράφοντας τη νίκη-τίτλο για την Ομόνοια.
ΑΕΛ: Μούριελ, Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ, Μακρής, Παντελή (65’ Χασά), Ανδρέου, Μιλιτσεάνου (65’ Μιραλάς), Μεντόσα, Τζάλμα, Ντέγοεστ.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοΐζου, Λέζιακς, Ζαχαρίου (57’ Παπουλής), Παναγιώτου, Κούσουλος, Μιξ (57’ Μπασιρού), Ανσαριφάρντ, Κακουλλής (73’ Μπεζούς).
- Συναγερμός ξανά στην Κύπρο: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι - «Η αμυντική διάταξη της Ελλάδας είναι αδιαπραγμάτευτη» η απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
- Ανάλυση: Ο Τραμπ έχει ήδη χάσει τον έλεγχο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Ιράν κερδίζει τον πόλεμο
- Το bet builder του θανάτου: Πώς οι διαδικτυακές στοιχηματικές κερδοφορούν μέσω του πολέμου στο Ιράν
- «Δεν φοβάσαι στο Ντουμπάι; Όχι, γιατί ξέρω ποιος μας προστατεύει»: H viral καμπάνια από τα Εμιράτα στους τουρίστες μέσω influencer