Δημήτρης Μελισσανίδης: «Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ»
NewsroomΤο τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες περί επικείμενης αποχώρησης του Δημήτρη Μελισσανίδη απ' τα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ. Υπήρξαν εκτιμήσεις ότι ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης θα αποχωρήσει έχοντας ολοκληρώσει το έργο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε μια σεζόν που η ομάδα κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ωστόσο, μιλώντας στην εφημερίδα Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει έρθει η ώρα» τονίζοντας ότι θέλει να δει την ΑΕΚ «να κάνει πορεία και στην Ευρώπη».
Η δήλωση Μελισσανίδη
«Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά. Δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από την ΑΕΚ. Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εγώ θα είμαι εδώ και θα καμαρώσω την ΑΕΚ της Ευρώπης» είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και πρόσθεσε: «Να ξέρετε κάτι: οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν ιδιοκτήτες, ανήκουν στον λαό τους. Κάποια στιγμή όλοι εμείς φεύγουμε από αυτές. Όμως για μένα δεν έχει έρθει η ώρα να φύγω από τη μεγάλη μου αγάπη. Απολαμβάνω το νέκταρ που μας πρόσφερε φέτος η ομάδα του Αλμέιδα και υπόσχομαι ότι την επόμενη σεζόν θα κάνουμε τα πάντα για να ενισχυθούμε και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».
- Λάδι στη φωτιά από Τραμπ: Απειλεί να στείλει στρατό στην Μινεσότα - Τι είναι ο «νόμος περί εξέγερσης» που επικαλείται
- Ιωάννης Κιζάνης: Ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι της φρεγάτας «Κίμων»
- Νικητής ο 18χρονος Μάριος μετά τη μεταμόσχευση ήπατος - Το συγκινητικό βίντεο της μητέρας του
- «Eurojourney: Πάμε Βιέννη;»: Το ταξίδι μόλις ξεκινάει!