Αθλητισμός|26.05.2023 21:20

Τι αποφασίστηκε στον ΠΑΟΚ: Αστοχίες και σχεδιασμός στο τραπέζι, τελικό πλάνο στον Ιβάν Σαββίδη

Newsroom

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών του ΠΑΟΚ και του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μπότο για τις αστοχίες της εφετινής σεζόν αλλά και για το σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. Το πλάνο θα κατατεθεί στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ απ' τον Δικέφαλο θα το επικοινωνήσουν και στον κόσμο της ομάδας...

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δρομολογήσει από κοινού με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ εξελίξεις μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου. Με πρόσκληση του Γιώργου Σαββίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των Λουτσέσκου, Μπότο, Καρυπίδη και των διοικητικών Γκαγκάτση, Γκοντσάρεβα, Κυριάκου και Φωτιάδη.

Αναλύθηκε απ' όλους εκτενώς η φετινή χρονιά και οι αστοχίες των Ασπρόμαυρων. Άπαντες πήραν τον λόγο και ανέλυσαν τα δεδομένα αναλόγως με τον τομέα που συμμετέχει ο καθένας, το ρόλο που κατέχει αλλά και τις αρμοδιότητές του.

Δίχως αμφιβολία η χρονιά για τον ΠΑΟΚ τελείωσε με άσχημο τρόπο και με κακή εμφάνιση στον τελικό, ωστόσο, άπαντες καλούνται να εργαστούν για την επόμενη ημέρα, αντιμετωπίζοντας ρεαλιστικά την κατάσταση.

Από πλευράς ιδιοκτησίας ζητήθηκαν οι απόψεις για το τι χρειάζεται η ομάδα για να επιστρέψει στις επιτυχίες, ενώ μπήκαν και οι προτεραιότητες στον σχεδιασμό. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του SDNA, ο ΠΑΟΚ προχωρά σε εκκαθάριση του ρόστερ, δίνοντας παράλληλα μάχη με το χρόνο προκειμένου να καλύψει κενά και αδυναμίες πριν από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας αλλά και να ενισχυθεί σε ποιότητα και προσωπικότητα, κατόπιν επιθυμίας του προπονητή.

Το πιο σημαντικό στοιχείο που προέκυψε από τη σύσκεψη είναι πως θα κατατεθεί ένα σχέδιο στον Ιβάν Σαββίδη, που θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη όσων συμμετέχουν, ενώ αποφασίστηκε πως θα επικοινωνηθεί εξαρχής με ειλικρίνεια και στον κόσμο της ομάδας...

Ραζβάν ΛουτσέσκουΖοσέ ΜπότοΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςΓιώργος Σαββίδηςειδήσεις τώρα