Αθλητισμός|27.05.2023 09:45

Σκότι Πίπεν κατά Μάικλ Τζόρνταν: «Ήταν απαίσιος παίκτης προτού πάω στους Μπουλς, όταν ξεκινήσαμε να νικάμε όλοι το ξέχασαν αυτό»

Newsroom

Ο Σκότι Πίπεν φαίνεται ότι παραμένει ενοχλημένος απ' το ντοκιμαντέρ Last Dance, που είχε την υπογραφή του Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος ήταν και το κεντρικό πρόσωπο. Από τη στιγμή που έπαιξε στον αέρα του ESPN και του Netflix το Last Dance, ο Πίπεν (θεωρεί ότι αδικήθηκε απ' τον τρόπο που παρουσιάστηκε στη σειρά) προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να μειώσει τη αξία του MJ, όπως έκανε και στο βιβλίο Unguarded που εξέδωσε ένα χρόνο αργότερα.

Αυτή τη φορά χαρακτήρισε τον Τζόρνταν ως έναν «απαίσιο παίκτη» προτού ο ίδιος βρεθεί δίπλα του στους Σικάγο Μπουλς, οπότε και άλλαξε ως μπασκετμπολίστας! Ο «Ινδιάνος» φιλοξενήθηκε σε podcast κι όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών, μολονότι άρχισε να σχολιάζει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, «τον καλύτερο παίκτη βάσει στατιστικής», οδήγησε την κουβέντα και πάλι στον «αγαπημένο» του Μάικλ Τζόρνταν.

«Ο ΛεΜπρόν θα είναι ο καλύτερος παίκτης, βάσει στατιστικής, που έπαιξε μπάσκετ. Δεν υπάρχει σύγκριση. Θα το κάνει αυτό τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών; Το αφήνω αυτό για συζήτηση, γιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κορυφαίος παίκτης, επειδή το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι» είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στάζοντας δηλητήριο για τον Τζόρνταν: «Έχω δει τον Μάικλ Τζόρνταν να παίζει με τους Μπουλς προτού πάω στην ομάδα. Όλοι τον έχετε δει. Ήταν απαίσιος παίκτης. Ήταν απαίσιο να παίζεις μαζί του. Έπαιζε συνέχεια ένας εναντίον ενός και έπαιρνε άσχημα σουτ. Ξαφνικά, γίναμε ομάδα, ξεκινήσαμε να νικάμε και όλοι ξέχασαν ποιος ήταν»...

ειδήσεις τώραThe Last DanceNBAΜάικλ ΤζόρντανΣικάγο ΜπουλςΣκότι Πίπεν