Αθλητισμός|28.05.2023 22:33

Basket League: «Σκούπισε» τον ΠΑΟΚ κι έφυγε για τελικούς ο Ολυμπιακός που έκανε πρόταση σε Μιλουτίνοφ!

Newsroom

Ο Ολυμπιακός «σκούπισε» τον ΠΑΟΚ (3-0) κερδίζοντας και στον τρίτο ημιτελικό με 75-54 κι ετοιμάζεται πλέον για τους μεγάλους τελικούς της Basket League και για την υπεράσπιση του τίτλου του πρωταθλητή απέναντι σε Παναθηναϊκό ή Περιστέρι.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά τον χαμένο τελικό της Euroleague, το κοινό του Ολυμπιακού φρόντισε να δώσει δυναμικό παρών προκειμένου να ενισχύσει το ηθικό της ομάδας. Και είδε τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να δυσκολεύονται για περίπου 27' απέναντι στον ανταγωνιστικό ΠΑΟΚ. Ένα τρίλεπτο όμως ήταν αρκετό για να αποκτήσει ο Ολυμπιακός απόσταση ασφαλείας και να φτάσει στην εν τέλει άνετη νίκη.

Για τους νικητές ξεχώρισαν οι Σάσα Βεζένκοφ (19π.) και Κώστας Σλούκας (17π., 4/5τρ., 8ασ.) και ακολούθησε οΤόμας Ουόκαπ (10π., 6ασ.). Για τον ΠΑΟΚ, που σούταρε πάλι περισσότερα τρίποντα (10/38) από δίποντα (10/27), ο Τζόρνταν Σάιμπερτ έβαλε 14 πόντους και ο Τζέιλεν Χαν.

Πρόταση σε Μιλουτίνοφ

Στο μεταξύ, επίσημη πρόταση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ για τα επόμενα δύο χρόνια κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρει το «Eurohoops», οι Ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν το ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ σε επίσημη πρόταση, που αφορά συμβόλαιο δύο ετών.

Μάλιστα στις συζητήσεις συμμετέχει και ο Μιλουτίνοφ, οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα. Εκτιμάται ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε πως ενδιαφέρον για τον «Μίλου» έχει εκδηλώσει και η Βίρτους Μπολόνια.

ειδήσεις τώραBasket LeagueΟλυμπιακόςΝίκολα ΜιλουτίνοφΠΑΟΚΤΣΣΚΑ Μόσχας