Αθλητισμός|04.06.2023 16:49

Χτύπησε άθελά της ball girl και αποβλήθηκε - Δάκρυα και αποδοκιμασίες στο Roland Garros

Newsroom

Από μια ανύποπτη φάση προέκυψε... δράμα στο Roland Garros. Κατά τη διάρκεια του αγώνα για το διπλό της Μιγιού Κάτο και της Αλντίλα Σουτγιάντι, η πρώτη άθελά της έδιωξε ένα μπαλάκι το οποίο χτύπησε στο κεφάλι ένα ball girl. Δεν το έκανε εσκεμμένα, ούτε απομάκρυνε την μπάλα με νεύρα. Απλώς διώχνοντας το μπαλάκι έξω απ' το γήπεδο, έτυχε να πετύχει στο κεφάλι το άτυχο ball girl.

Για το λόγο αυτό αρχικά ο διαιτητής έδωσε προειδοποίηση. Ωστόσο, όταν λιγό μετά το κορίτσι άρχισε να κλαίει, οι δύο παίκτριες που βρίσκονταν στην αντίπαλη ομάδα Μπούζκοβα και Σορίμπες έσπευσαν στον διαιτητή ζητώντας την αποβολή της Κάτο και της Σουτγιάντι. Μάλιστα, η κίνησή τους σχολιάστηκε αρνητικά στα social media αλλά και απ' το κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο, καθώς το χτύπημα της μπάλας ήταν μια απλώς μια απομάκρυνση.

Τελικά το αίτημά τους έγινε αποδεκτό κι όταν μπήκε στο court ο supervisor αποβλήθηκαν οι Κάτο και Σουτγιάντι. Η απόφαση όμως δεν άρεσε στο κοινό που θεώρησε άδικη την απόφαση αποδοκιμάζοντας έντονα τον διαιτητή. Μάλιστα η Κάτο ξέσπασε σε λυγμούς αμέσως μετά και η συμπαίκτριά της προσπάθησε να την παρηγορήσει, ενώ και ο κόσμος στις εξέδρες προσπάθησε να την ενθαρρύνει.

Τένιςειδήσεις τώραRoland Garros