Αθλητισμός|07.06.2023 20:54

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η κοινή φωτογραφία με την Πάουλα Μπαδόσα στο Spotify έβαλε φωτιά στις φήμες για ειδύλλιο!

Newsroom

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά απ' τον Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά του Roland Garros φούντωσαν οι φήμες πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έχει σχέση με την Πάουλα Μπαδόσα!

Προ ημερών ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, μίλησε για την αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε ο γιος του να μπορέσει να βρει μια ισορροπία μεταξύ του τένις και της προσωπικής ζωής του, την οποία όπως παραδέχτηκε έχει εγκαταλείψει.

Αν πάντως ισχύουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, ο 24χρονος τενίστας ζει τον έρωτά του με την όμορφη Ισπανίδα τενίστρια.

 

Αρχικά, η «φωτιά» άναψε όταν η Μπαδόσα, η οποία αποσύρθηκε απ' το Roland Garros λόγω τραυματισμού, εθεάθη στην εξέδρα, σε σημείο κοντά στο box του Τσιτσιπά, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Σεμπάστιαν Όφνερ.

Και στη συνέχεια η φωτιά... φούντωσε όταν οι δυο τους έβαλαν κοινή φωτογραφία τους στη δημοφιλή πλατφόρμα Spotify, όπου μάλιστα έχουν και μια κοινή sharing playlist! O χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για ένα νέο ειδύλλιο στην κοινότητα του τένις...

Roland Garrosειδήσεις τώραΤένιςΣτέφανος ΤσιτσιπάςΠάουλα Μπαδόσα