Αθλητισμός|12.06.2023 23:55

Μάντσεστερ Σίτι: Ξέφρενο πάρτι στη βροχή για το ιστορικό τρεμπλ με χιλιάδες καλεσμένους!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Η Γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ δεν έχει σταματήσει να πανηγυρίζει απ' το βράδυ του Σαββάτου (10/6) μετά την κατάκτηση του Champions League που σφράγισε το ιστορικό τρεμπλ για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η φιέστα για τον τίτλο έγινε σε κλασικές συνθήκες Μάντσεστερ, δηλαδή υπό βροχή. Και όπως φώναζε ο εκστασιασμένος Πεπ Γκουαρδιόλα: «Όπως πρέπει να είναι στο Μάντσεστερ. Θέλω βροχή δεν θέλω ήλιο. Είναι τέλεια η βροχή!».

Το ξεσάλωμα για τη Μάντσεστερ Σίτι κορυφώθηκε με την επιστροφή στα πάτρια εδάφη. Μετά το πρώτο πάρτι που στήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και αυτό που ακολούθησε στην Ίμπιζα με το ταξίδι-εξπρές στην Ισπανία για να... παρτάρουν οι παίκτες για ένα δωδεκάωρο (!), οι Πολίτες ήρθαν πίσω στο Μάντσεστερ για να γιορτάσουν με τους οπαδούς τους και τις τρεις κούπες.

Μπορεί η γιορτή στην πλατεία St Peter’s να άργησε διότι υπήρξαν καταιγίδες αλλά ούτε που σκέφτηκαν να αναβάλουν τη φιέστα. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για να αποθεώσει τον Γκουαρδιόλα και τους παίκτες του.

Τέσσερα πούλμαν ξεκίνησαν από την Deansgate και την Cross Street, προτού κατευθυνθούν μέσω της King Street, της Brown Street και στη συνέχεια της Booth Street στην οδό Nicholas. Φυσικά δεν έλειψαν και τα ευτράπελα...

Άπαντες αποθεώθηκαν με πρώτο και καλύτερο τον Γκουαρδιόλα, ενώ το δικό του σόου έδωσε ο ημίγυμνος Έρλινγκ Χάαλαντ.

Κι όταν όλοι οι Γαλάζιοι ανέβηκαν στη σκηνή, ο Γκιουντογκάν εμφανίστηκε με τα τρόπαια κι ακολούθησε πανζουρλισμός: «Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει, πήραμε τρία τρόπαια» φώναξε ο Γερμανός. Η Μάντσεστερ Σίτι στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας της γιόρτασε όπως έπρεπε την περίσταση.

Μάντσεστερειδήσεις τώραChampions LeagueΠεπ ΓκουαρδιόλαΜάντσεστερ Σίτι