Αθλητισμός|13.06.2023 14:34

Περνά στα χέρια του Σεΐχη του Κατάρ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με ΜΜΕ της επιρροής του

Newsroom

Το θρίλερ για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά όλα δείχνουν πως τελικά η βασιλική οικογένεια του Κατάρ είναι αυτή που θα πάρει στα χέρα της τον σύλλογο.

Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Σεΐχης του Κατάρ, Χασίμ μπιν Χαμάντ μπιν Χασίμ κατέθεσε νέα μεγαλύτερη πρόταση στα αδέρφια Γκλέιζερ και σύμφωνα με την Al-Watan, η οποία ανήκει στον Σεΐχη του Κατάρ, υπήρξε ακόμα μία - μεγαλύτερη πρόταση από τους Καταριανούς , η οποία έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με την Dailymail, η προσφορά αυτή φτάνει έξι δισεκατομμύρια λίρες, δηλαδή το ποσό που ήθελαν εξ αρχής οι ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου.

«Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν»

Το βρετανικό μέσο αναφέρει, ότι δόθηκε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Γιουνάιτεντ για να δώσουν την τελική τους απάντηση, αλλά τα ΜΜΕ από το Κατάρ μεταδίδουν ότι μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να αρχίσει με κάθε επισημότητα η εποχή των Καταριανών στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Γκλέιζερς άρχισαν να διερευνούν εναλλακτικές για τον σύλλογο από τον Νοέμβριο του 2022 και ήταν εξαιρετικά πιθανό να προχωρούσαν σε πώληση μέσα σε λίγους μήνες.

Ο Σεΐχης φαίνεται ότι κέρδισε στο νήμα τον ιδρυτή της INEOS, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος προσπαθούσε να εξαγοράσει τους κόκκινους του Μάντσεστερ εδώ και αρκετούς μήνες και μάλιστα έμοιαζε το φαβορί της κούρσας μέχρι ο Σεΐχης να καταθέσει την τελευταία προσφορά.

Οι Γκλέιζερς έδειχναν ανοιχτοί στο να παραμείνουν στο κλαμπ με μειοψηφικό μερίδιο μετοχών υπό τον Ράτκλιφ, αλλά μετά την υπέρογκη προσφορά των Καταριανών φαίνεται ότι αποφάσισαν να φύγουν μία και καλή από τον σύλλογο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σεΐχης του Κατάρειδήσεις τώραΚατάρPremier LeagueΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ