Αθλητισμός|15.06.2023 11:13

Τζάμπολ στο ΟΑΚΑ: Κανονικά ο τέταρτος τελικός Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός παρά το εθνικό πένθος

Newsroom

Με διευκρινιστική του ανακοίνωση το υφυπουργείο Αθλητισμού ξεκαθαρίζει πως το τριήμερο εθνικό πένθος δεν επηρεάζει τις αγωνιστικές εκδηλώσεις και ο τελικός Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα το βράδυ (21:15, EΡΤ3).

Το υφυπουργείο Αθλητισμού διευκρινίζει πως οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν επηρεάζονται, παρά μόνο οι εορταστικές «εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά» κι έτσι δεν θα αναβληθεί το προγραμματισμένο για σήμερα ντέρμπι «αιωνίων».

Σημειώνεται ότι η σειρά βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού, ο οποίος με νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής, ενώ αν κερδίσουν οι «Πράσινοι», θα στείλουν τους τελικούς σε Game 5 στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το τριήμερο εθνικό πένθος αφορά στην αναστολή των εορταστικών εκδηλώσεων. Οι αγωνιστικές εκδηλώσεις δεν εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία, οπότε οι προγραμματισμένες στο τριήμερο αγωνιστικές εκδηλώσεις δύνανται να διεξαχθούν, εκτός αν η διοργανώτρια αρχή αποφασίσει διαφορετικά. Αυτονόητη θεωρείται η τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του πρόσφατου ναυαγίου στα ανοικτά της Πύλου που έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςπένθοςΟΑΚΑ