Αθλητισμός|15.06.2023 20:23

Conor McGregor: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού σε βάρος του σταρ των πολεμικών τεχνών– Στον τέταρτο τελικό του NBA

Newsroom

Ο ΜακΓκρέγκορ κατηγορήθηκε ότι βίασε μια γυναίκα στον τέταρτο αγώνα των τελικών του NBA νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο αθλητής πολεμικών τεχνών του UFC αρνείται τους ισχυρισμούς, σύμφωνα με το TMZ.

Ήταν το ίδιο παιχνίδι στις 9 Ιουνίου όπου γρονθοκόπησε τη μασκότ των Miami Heat. Το TMZ λέει σύμφωνα με την καταγγελία ότι επιτέθηκε «βίαια» σε μια γυναίκα μέσα σε μια ανδρική τουαλέτα.

Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο σούπερ σταρ των πολεμικών τεχνών την ανάγκασε να κάνει στοματικό σεξ μαζί του και κατηγορείται επίσης ότι επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της. Οι εκπρόσωποι του ΜακΓκρέγκορ, ωστόσο, δήλωσαν σε δήλωσή τους το πρωί της Πέμπτης ότι οι «ισχυρισμοί είναι ψευδείς».

Ο δικηγόρος της γυναίκας είπε στην DailyMail ότι πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, αλλά την απέρριψαν και της συνέστησαν να προσλάβει νομική βοήθεια.

Έκτοτε, έχει εκδώσει επιστολές προς την ομάδα του ΜακΓκρέγκορ και έχει καταθέσει αστυνομική αναφορά, λέει. Ο ΜακΓκρέγκορ αρνείται τους ισχυρισμούς, λέγοντας στο TMZ: Οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς. Ο κ. ΜακΓκρέγκορ δεν πρόκειται να εκφοβιστεί».

Ο δικηγόρος της γυναίκας δήλωσε στην DailyMail.com ότι παρέδωσε στην αστυνομία ρούχα που έχουν το DNA του ΜακΓκρέγκορ. Σύμφωνα με την ίδια, συναντήθηκαν εκείνο το βράδυ στον αγώνα.

Νωρίτερα το βράδυ, ο ΜακΓκρέγκορ σόκαρε τους οπαδούς προσποιούμενος ότι έριξε νοκ-άουτ με γροθιά τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ.

Οι ισχυρισμοί ήρθαν στην επιφάνεια λιγότερο από 24 ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο McGregor και η αρραβωνιαστικιά του Dee Devlin περιμένουν το τέταρτο παιδί τους.

Σημειώνεται πως τον ίδιο αγώνα, ο αθλητής γρονθοκόπησε τη μασκότ των Μαϊάμι Χιτ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορκαταγγελίαειδήσεις τώραβιασμός