Αθλητισμός|13.03.2019 21:12

Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες «off» ο Φάνης Μαυρομμάτης!

Κώστας Γουλής

Ο νέος κύκλος εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε το τελευταίο 48ωρο ο Φάνης Μαυρομμάτης επιβεβαίωσαν το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί απ’ την παραμονή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού έχει οσφυαλγία, με το ιατρικό τιμ των «πράσινων» να του χορηγεί ειδική φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπείες για να επανέλθει σταδιακά. Με βάση το πλάνο της ιατρικής ομάδας και του τεχνικού τιμ, ο Μαυρομμάτης θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και θα μείνει συνολικά εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, χάνοντας εκτός από το κυριακάτικο (17/3) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους αγώνες με Απόλλωνα Σμύρνης (30/3, Ριζούπολη) και ΟΦΗ (6/4, ΟΑΚΑ).

«Θέμα» τραυματισμού αντιμετωπίζει από την Τρίτη και ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την Τετάρτη (13/3) έδειξαν μικρή φλεγμονή στον οπίσθιο μηριαίο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Η παρουσία του πάντως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ ατομικά γυμνάστηκε την Τετάρτη και ο Στάικος.

Γενικά η προετοιμασία των «πράσινων» για το κυριακάτικο ντέρμπι συνεχίστηκε με αρκετά προβλήματα. Και λόγω… καιρού. Το πρωί της Τετάρτης (13/3), ο δυνατός αέρας στο «Γ. Καλαφάτης» ανάγκασε το προπονητικό τιμ να αλλάξει πρόγραμμα και τελικώς να κάνουν μόνο γυμναστήριο οι Διούδης, Κότσαρης, Ξενόπουλος, Χριστόπουλος, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Άλτμαν, Χατζηγιοβάνης, Αρμενάκας, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα, Αποστολάκης, Σέχου, οι οποίοι είχαν κληθεί και για πρωινή προπόνηση.

Γιώργος ΔώνηςSuper League 1ΠαναθηναϊκόςΦάνης ΜαυρομμάτηςΑργύρης Καμπετσής