Αθλητισμός|16.06.2023 14:44

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος μοίρασαν συγχαρητήρια σε παίκτες και Μπαρτζώκα: «Η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ολυμπιακού»

Newsroom

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των τριών τίτλων στην Ελλάδα. Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μοίρασαν «μπράβο», έκαναν λόγο για την καλύτερη ομάδα στην ιστορία του Ολυμπιακού και τόνισαν ότι οι Ερυθρόλευκοι έγραψαν ιστορία.

«Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί» είπαν με ένα στόμα. Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος είπε: «Πολλά συγχαρητήρια για μία καταπληκτική χρονιά. Γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του κάνει δεύτερο συνεχόμενο double. Πιο σημαντικό όμως ήταν το μπάσκετ που παίξαμε φέτος. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην ιστορία του Ολυμπιακού και στην Ευρώπη».

Και πρόσθεσε: «Φτιάξαμε μία καταπληκτική ομάδα μέσα από τις δυσκολίες. Φτάσαμε σχεδόν σε όλους τους στόχους. Κατακτήσαμε όλους τους τίτλους στην Ελλάδα. Αγγίξαμε το ευρωπαϊκό. Νομίζω όμως ότι το μπάσκετ που παίξαμε μας καταξιώνει. Αναγνωρίστηκε από όλους τους αντιπάλους και κερδίσαμε τον σεβασμό και τον θαυμασμό όλης της μπασκετικής Ευρώπης. Αυτό είναι δικό σας επίτευγμα. Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσάς και σας ευχαριστούμε για όλα».

Στη συνέχεια μίλησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος είπε: «Να σας πω ότι σήμερα γράψαμε ιστορία όλοι μαζί. Σας το είχα πει και στο Κάουνας, είστε ο ορισμός της ομάδας. Θα θέλαμε να έχουμε πάρει και την Ευρωλίγκα, αλλά είμαστε χαρούμενοι με αυτό που ζούμε σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλους».

Παναγιώτης ΑγγελόπουλοςΟλυμπιακόςΓιώργος Αγγελόπουλοςειδήσεις τώρα