Αθλητισμός|16.06.2023 22:00

Live ενημέρωση Ελλάδα - Ιρλανδία: Η μάχη της Γαλανόλευκης στην OPAP Arena για τα προκριματικά του Euro

Newsroom

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 και στοχεύει στη νίκη πριν από το σπουδαίο ματς με τη Γαλλία στο Παρίσι...

Η εξέλιξη του ματς

1' Έναρξη του αγώνα.

5' Πρώτη μεγάλη ευκαιρία με γυριστό του Μαυροπάνου, το οποίο βγάζει εντυπωσιακά ο γκολκίπερ της Ιρλανδίας.

14' Γκολ! Η Εθνική ομάδα ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Μπακασέτα. Το κέρδισε η Γαλανόλευκη έπειτα από σέντρα του Μπάλντοκ και χέρι του Ο'Ντόουντα.

29' Γκολ! Η Ιρλανδία ισοφαρίζει με τον Κόλινς, ο οποίος πλάσαρε από κοντά σε άδειο τέρμα έπειτα από κεφαλιά-ασίστ του Φέργκιουσον. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ αλλά έπειτα από έλεγχο της φάσης στο VAR, το τέρμα μέτρησε.

34' Δυνατό σουτ του Μπακασέτα στην αγκαλιά του Μπαζούνου.

 

45+5' Τέλος ημιχρόνου. Ελλάδα - Ιρλανδία 1-1.

46' Έναρξη του β' ημιχρόνου.

49' Γκολ! Η Ελλάδα σκοράρει με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Ο Μασούρας πλάσαρε εξαιρετικά με το αριστερό γράφοντας το 2-1. Όλα άρχισαν από καταπληκτική ασίστ του Μπακασέτα.

72' σουτ του Κόλινς αποκρούει εντυπωσιακά ο Βλαχοδήμος.

79' Απειλεί η Ελλάδα με τον Γιακουμάκη, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Κουρμπέλη. Το τελείωμα του φορ της Εθνικής όμως ήταν άστοχο.

92' Σουτ του Ντόχερτι αλλά ο Βλαχοδήμος είναι και πάλι σε ετοιμότητα και μπλοκάρει.

95' Με δέκα παίκτες η Ιρλανδία λόγω αποβολής του Ντόχερτι.

96' Τέλος! Η Εθνική νικάει και παίρνει ένα πολύτιμο τρίποντο...

Οι ενδεκάδες

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (90' Σιώπης), Μπακασέτας (94' Τζαβέλλας), Πέλκας (71' Φούντας), Μασούρας, Παυλίδης (71' Γιακουμάκης).

Ιρλανδία: Μπαζούνου, Ντόχερτι, Ο'Ντόουντα (53' ΜακΛίν), Έγκαν, Κούλεν, Φέργκιουσον, Ίντα (46' Τζόνστον), Κόλινς, Μολούμπι (82' Ομπαφέμι), Λένιχαν (89' Πάροτ), Σμόλμπον (53' Νάιτ).

Εθνική ομάδαεθνική Ελλάδαςπροκριματικά EuroΕθνική Ιρλανδίαςειδήσεις τώρα