Αθλητισμός|17.06.2023 22:30

Ολυμπιακός: Γιόρτασε το πρωτάθλημα με μεγάλη φιέστα και ανακοίνωση για την απόκτηση του ΣΕΦ!

Newsroom

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ που έκανε για δεύτερη σερί σεζόν με μια μεγάλη φιέστα. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φόρεσε τα γιορτινά του και χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών πανηγύρισαν το φινάλε μιας καταπληκτικής σεζόν που λίγο έλειψε να αγγίξει το τέλειο καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σήκωσε τρεις εγχώριους τίτλους και έχασε στο καλάθι την Euroleague.

Μουσικές, συνθήματα, τραγούδια, βεγγαλικά και γιορτινή ατμόσφαιρα περιελάμβανε η φίεστα των Ερυθρόλευκων. Υπό τους ήχους του «εμείς κατακτητές της κορυφής» άρχισε η γιορτή. Στο cube του ΣΕΦ προβλήθηκαν τα highlights των φετινών τελικών του πρωταθλήματος αλλά και όσα έγιναν έξω από το ΣΕΦ κατά την υποδοχή της ομάδας μετά την τελευταία επικράτηση επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο θρυλικός άσος της ομάδας Αργύρης Καμπούρης μαζί με έναν πιστό φίλο της ομάδας, έφεραν το τρόπαιο του πρωταθλητή πάνω στη σκηνή. Ο ύμνος του Ολυμπιακού έπαιζε στα μεγάφωνα και οι πρωταθλητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο εν μέσω αποθέωσης. Ο αρχηγός Κώστας Παπανικολάου σήκωσε τον τίτλο, ενώ από μικροφώνου είπε: «Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας που είστε εδώ. Όλοι εσείς που μας στηρίζετε όλη τη χρονιά να ξέρετε ότι είστε η βενζίνη αυτής της ομάδας».

Στα μεγάφωνα έπαιζε το We Are the Champions, ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζήτησε απ' τον κόσμο περισσότερα sold out ενόψει της επόμενης χρονιάς. Παράλληλα, όμως έδωσε και τη μεγάλη είδηση αποκαλύπτοντας οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν δικό τους το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

«Θέλουμε και του χρόνου το γήπεδο να είναι γεμάτο. Όπως φέτος. Να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out. Μαζί γράφουμε ιστορία. Πανηγυρίζουμε το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ. Αυτό που ζούμε μας αξίζει. Η ώρα να αποκτήσει ο Ολυμπιακός το δικό του γήπεδο, που αυτό είναι το ΣΕΦ» είπε με τον αδελφό του να συμπληρώνει: «Το 2019 όταν φύγαμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Σας ευχαριστούμε για όλα. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται».

φιέσταΟλυμπιακόςΣΕΦειδήσεις τώραBasket League