Αθλητισμός|18.06.2023 13:14

Αναλαμβάνει την Εθνική Βραζιλίας από το 2024 ο Κάρλο Αντσελότι με στόχο το Μουντιάλ

Newsroom

Όλα δείχνουν ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο επόμενος προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης έχει συμφωνήσει για να αναλάβει τη Σελεσάο.

Μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος της TV Globo Λουίς Ρομπέρτο, ο οποίος μετέδιδε το φιλικό παιχνίδι της Βραζιλίας με τη Γουινέα, που έληξε με 4-1 υπέρ της Σελεσάο, αποκάλυψε την ώρα του αγώνα πως ο Αντσελότι έχει δώσει τα χέρια με την ομοσπονδία της χώρας και θεωρείται δεδομένο πως θα αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είτε από τον Ιανουάριο είτε από τον Ιούνιο του 2024 με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Τόνισε μάλιστα πως η ανακοίνωση του deal θα γίνει στα τέλη του Ιουνίου.

Το πιο πιθανό σενάριο φυσικά είναι ο Ιταλός τεχνικός να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η Εθνική Βραζιλίας έχει να κατακτήσει το Μουντιάλ από το 2002 και θέλει να επιστρέψει στην κορυγή του κόσμου το 2026 στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.

Εθνική ΒραζιλίαςΡεαλ Μαδρίτηςειδήσεις τώραΚάρλο Αντσελότι