Αθλητισμός|18.06.2023 22:30

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τόρι Μπόουι: Ζύγιζε 43,5 κιλά και είχε παραμελήσει τον εαυτό της

Newsroom

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο της Τόρι Μπόουι - Tori Bowie έδωσε η μανατζέρ της, Κίμπερλι Χόλαντ, η οποία αποκάλυψε ότι η κάτοχος τριών μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, μολονότι βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της ζύγιζε μόλις 43,5 κιλά!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Μπόουι, η οποία πέθανε στις 2 Μαΐου 2023 σε ηλικία μόλις 32 ετών, είναι πιθανό να υπέστη αναπνευστική δυσχέρεια και κάποιου είδους επιληπτικής κρίσης λόγω αύξησης της αρτηριακής πίεσης κατά τη διάρκεια του τοκετού στο σπίτι της. Η Κίμπερλι Χόλαντ μιλώντας στο NBC παραδέχθηκε πως έγιναν λανθασμένοι χειρισμοί.

«Θα έπρεπε να το είχαμε χειριστεί διαφορετικά για να είμαστε σίγουροι πως θα γίνουν τα πάντα όπως πρέπει. Ποτέ δεν έτρωγε πολύ» σχολίασε καθώς σύμφωνα με την αυτοψία η Μπόουι ζύγιζε μόλις 43,5 κιλά όταν άφησε την τελευταία της πνοή. Και πρόσθεσε: «Είχα αρχίσει να τη συμβουλεύω, αλλά με σταμάτησε απότομα, μου έλεγε ότι το μωρό είναι καλά. Αυτό ήταν το σημάδι μου για να μην το συνεχίσω».

Η Χόλαντ υπογράμμισε ότι η Μπόουι είχε παραμελήσει τον εαυτό της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

θάνατοςεγκυμοσύνηολυμπιονίκηςειδήσεις τώραΤόρι Μπόουι