Αθλητισμός|22.06.2023 19:07

Η Παρί έθεσε τελεσίγραφο στον Κιλιάν Μπαπέ αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προβάδισμα - Η προτροπή του Λιονέλ Μέσι στον Γάλλο σταρ

Newsroom

Ο Κιλιάν Μπαπέ δηλώνει ότι είναι διατειθένος να εξαντλήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως παράλληλα στο παρασκήνιο παίζεται ένα παιχνίδι τακτικής. Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποτελεί τον διακαή πόθο της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει αποφασίσει (και πιθανώς έχει συμφωνήσει μαζί του) να τον αποκτήσει το επόμενο καλοκαίρι όταν πια θα είναι ελεύθερος απ' τους Παριζιάνους.

Αυτό σημαίνει όμως ότι οι Μερένχες δεν θα δώσουν ούτε ευρώ στην Παρί για την αγορά του καθώς μένει ελεύθερος κι έχει δικαίωμα υπογραφής σε όποια ομάδα επιθυμεί από την 1η Ιανουαρίου. Μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει το πολυτιμότερο περιουσιακό της στοιχείο δίχως να πάρει ούτε ευρώ, η Παρί φέρεται διατεθειμένη να πουλήσει τον Μπαπέ άμεσα. Για το λόγο αυτό σε συνάντηση που είχε στενός συνεργάτης της ιδιοκτήτριας εταιρείας των Παριζιάνων με εκπροσώπους του 24χρονου Γάλλου σταρ έδωσε τελεσίγραφο είτε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί, είτε να πουληθεί άμεσα.

Σημειωτέον ότι σε ρεπορτάζ του El Chiringuito αναφέρεται ότι η Παρί όρισε τιμή παραχώρησης στα 200 εκατ. ευρώ, όμως νέα ρεπορτάζ κάνουν λόγο πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 120 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το γεγονός ότι οι Μαδριλένοι έχουν μαζί τους τον Μπαπέ, ο οποίος δηλώνει ότι δεν «καίγεται» να φύγει απ' την Παρί, κάνει πιο δύσκολο το έργο των Παριζιάνων που στο τέλος της ημέρας εκείνοι θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα συμφωνήσουν να δώσουν τον παίκτη στην τιμή που θέλει ή Ρεάλ ή να τον χάσουν την επόμενη σεζόν δίχως να λάβουν τίποτα.

Μέσι σε Μπαπέ: «Προτιμώ Μπαρτσελόνα αλλά αν θες Ρεάλ κάνε το»

Αξίζει να τονίσουμε ότι λίγο προτού αποχωρήσει από το Παρίσι ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με το defensacentral, προέτρεψε τον άλλοτε συμπαίκτη του να φύγει από την Παρί και να πάει στη Μαδρίτη. «Προτιμώ να πας στην Μπαρτσελόνα, αλλά αν θέλεις να πας στη Ρεάλ, κάνε το, σου αξίζει ένα πραγματικά νικηφόρο πρότζεκτ», ήταν τα λόγια του Αργεντινού σούπερ σταρ στον Μπαπέ σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Κιλιάν ΜπαπέΡεαλ ΜαδρίτηςΠαρί Σεν Ζερμένειδήσεις τώραΛιονέλ Μέσι