Ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ για 1+1 χρόνια ο Μπράντον Τόμας
NewsroomΛίγο πριν από την πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, ο Δικέφαλος ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μπράντον Τόμας. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας την περασμένη σεζόν παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο με οψιόν επέκτασης για μια επιπλέον σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δικεφάλου: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Μπράντον Τόμας για τα επόμενα 1+1 χρόνια.
Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι κι αθόρυβα κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας γαι τη σεζόν 2022-23. Αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και βρήκε 12 φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ προσέφερε πολλά με την ενέργεια και το πάθος του.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Ισπανός ήρθαν σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας του και ο Μπράντον θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης».
- Για ποιους λόγους οι αγρότες δεν πάνε στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Η λίστα με τα αιτήματα
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Ηράκλειο: «Δεν είμαι καλά, θέλω να μιλήσω σε κάποιον» - Τα τελευταία λόγια του αγνοούμενου γιατρού
- Απίστευτες εικόνες στην Ινδία: Οπαδοί βανδάλισαν το γήπεδο επειδή ο Μέσι εμφανίστηκε για ελάχιστα λεπτά