Αθλητισμός|23.06.2023 10:29

Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Σλούκα με την Εθνική στο Παγκόσμιο

Newsroom

Δυστυχώς, οι οιωνοί δεν είναι καλοί για την Εθνική μας ομάδα πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στις Φιλιππίνες. Όπως αποκάλυψε χθες το βράδυ η εκπομπή «Magic Euroleague» ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, θα έχει να αντιμετωπίσει τουλάχιστον ένα σοβαρό πρόβλημα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από την απουσία του Κώστα Σλούκα. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αλλά και τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής διαδικτυακής εκπομπής του SDNA, ο έμπειρος γκαρντ των φαίνεται να έχει πάρει την απόφασή του να μην ταξιδέψει στις Φιλιππίνες για να μπορέσει να ξεκουραστεί μετά από μια αρκετά μεγάλη και επίπονη σεζόν και μάλιστα έχει ενημερώσει και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για την απόφασή του.  

Οι συνεχόμενες εμφανίσεις και παρουσίες του Σλούκα στην Εθνική ομάδα, ακόμα και τα διαστήματα που αντιμετώπιζε προβλήματα τραυματισμών, φαίνεται να τον έχουν καταπονήσει αρκετά με αποτέλεσμα να φαντάζει σχεδόν σίγουρο το σενάριο της απουσίας του από την προσπάθεια της Εθνικής μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ενημερωθήκατε επίσης και για τις σκέψεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφορικά με τη δική του παρουσία (η οποία ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει) στις Φιλιππίνες με τη φανέλα της Εθνικής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΦιλιππίνεςΔημήτρης ΙτούδηςΚώστας Σλούκας