Αθλητισμός|14.03.2019 14:26

Εθνική: Εκπλήξεις στις κλήσεις του Αναστασιάδη για το Euro

Σταύρος Καζαντζόγλου

Νέα εποχή στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, νέα λογική στις κλήσεις από τον Αγγελο Αναστασιάδη. Ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ανακοίνωσε την αποστολή για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2020 απέναντι σε Λιχτενστάιν και Βοσνία, περιλαμβάνοντας σε αυτήν τους Χάρη Μαυρία, Δημήτρη Κολοβό και τον Γιώργο Βαλεριάνο που ντεμπουτάρει στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι:  Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης.

Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι Πέλκας, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Μανωλάς λόγω τραυματισμών. Στα παιχνίδια κόντρα σε Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα), η Εθνική ζητά καλή αρχή. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Αγγελος ΑναστασιάδηςΕθνική