Αθλητισμός|26.06.2023 21:45

Παναθηναϊκός: Πρώτο φιλικό με τέσσερα γκολ και σημαντικές επιστροφές

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός «ξεμούδιασε» στο πρώτο φιλικό της νέας σεζόν επικρατώντας 4-0 της Βιένερ Βικτόρια. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν... χαοτική (πρόκειται για ομάδα τρίτης κατηγορίας Αυστρίας) ως εκ τούτου δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα πέρα απ' το γεγονός ότι οι Πράσινοι πήραν ένα ματς στα πόδια τους έπειτα από ένα δεκαήμερο προπονήσεων.

Το σημαντικότερο όμως για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πως είδε να επιστρέφουν στη δράση έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω σοβαρών τραυματισμών ο Αϊτόρ, ο Ζέκα και ο νεαρός Φρόκου. Ιδίως για τον Ζέκα είχε διπλή αξία η επιστροφή καθώς επανήλθε στους Πράσινους μετά από μια εξαετία.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του Γκρόζντικ στο 11', ενώ το 2-0 πέτυχε ο Γερεμέγεφ στο 23'. Ο Καλοσκάμης στο 64' και ο Μπιλάλ στο 70+1' διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

ΒΙΕΝΕΡ ΒΙΚΤΟΡΙΑ: Αρνμπέργκερ, Σάμανεκ, Γκρόζντικ, Κνασμιούλνερ, Βέσελι, Σίετζ, Λόφλερ, Γιοβάνοβιτς, Γκουστάβο, Μπανγκάι, Γιαβολένκο.
Στο δεύτερο 35λεπτο αγωνίστηκαν οι Φρανκ, Χόμπλινγκ, Γκολοπέντα, Κοπρίβιτσα, Τσίτσεκ, Ρότερ, Βοζένιλεκ, Σράμελ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν (36’ Ξενόπουλος), Κώτσιρας (56’ Αϊτόρ), Σένκεφελντ (49’ Κάτρης), Σιδεράς, Χουάνκαρ (49’ Φικάι), Ρουμπέν (49’ Φρόκου), Τσόκαϊ (56’ Ζέκα), Παλάσιος (49’ Βαγιαννίδης), Μπερνάρ (49’ Καλοσκάμης), Μαντσίνι (49’ Καμπετσής), Γερεμέγεφ (49’ Μπιλάλ).

Παναθηναϊκόςειδήσεις τώραφιλικό