Αθλητισμός|28.06.2023 20:23

Κακή εμφάνιση και πρόωρος αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά πριν απ' το Wimbledon - Είχε την Μπαδόσα στο πλευρό του αλλά είχε και νεύρα!

Newsroom

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και ηττήθηκε στην πρεμιέρα του στη Μαγιόρκα από τον Γιάνικ Χάνφμαν (Νο.48). Αποκλείστηκε πρόωρα και έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 6-3, 3-6, 6-2 από τον 31χρονο Γερμανό έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά και έμεινε εκτός προημιτελικών στο Mallorca Championships. Ήταν το τελευταίο του τουρνουά πριν από το Wimbledon, όπου δεν πάει με καλούς οιωνούς μέχρι τώρα καθώς μέχρι στιγμής στο χορτάρι έχει δώσει τέσσερα ματς έχοντας υποστεί τρεις ήττες κι έχοντας νικήσει μόλις μια φορά. Ουσιαστικά αποκλείστηκε νωρίς και στα τρία τουρνουά που έλαβε μέρος.

Μάλιστα απέναντι στον Χάνφμαν πραγματοποίησε τη χειρότερή του εμφάνιση παρουσιάζοντας σημαντικό πρόβλημα στις επιστροφές του, ενώ δεν ήταν αξιόπιστος και στο σερβίς του.

Στο box του Στέφανου Τσιτσιπά, δίπλα στον πατέρα του Απόστολο, βρέθηκε και η Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαδόσα, με την οποία διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα.

Πάντως δεν απέφυγε τα νεύρα καθώς υπήρξαν δυο-τρεις φορές που έχασε τον έλεγχο χτυπώνοντας νευριασμένος το μπαλάκι. Μάλιστα δέχθηκε warning αρχικά, ενώ στη συνέχεια έχασε και πόντο λόγω ποινής.

Τένιςειδήσεις τώραΠάουλα ΜπαδόσαΣτέφανος ΤσιτσιπάςATP Μαγιόρκα