Αθλητισμός|04.11.2018 21:20

Super League: Με υπογραφή Χασάν «καθάρισε» στο «Βικελίδης» ο Ολυμπιακός

Newsroom

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 1-0 του Αρη στο «Κ. Βικελίδης» για την 9η αγωνιστική. Οι Πειραιώτες μείωσαν την απόσταση από την κορυφή, καθώς εκμεταλλεύτηκαν τις ισοπαλίες σε Περιστέρι (Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 1-1) κι ΟΑΚΑ (ΠΑΟ-ΑΕΚ 0-0) και βρίσκονται πλέον στο -4 από τον πρωτοπόρο «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ξεπέρασαν την «Ενωση».

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε στο 67' από τον Χασάν, που εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κούτρη ύστερα από την εξαιρετική μπαλιά του Μπίμπρας Νάτχο. Ο Ισραηλινός μπήκε στο ματς μισή ώρα πριν το φινάλε κι έδωσε πνοή στην ανάπτυξη των Πειραιωτών.

Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και οι  περίπου 15.000 που το παρακολούθησαν είχαν αρκετές αφορμές στο 90λεπτο να σηκωθούν από τις θέσεις τους. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και στα δύο μισά και επικράτησαν του μαχητικού Αρη που δεν αξιοποίησε καμιά από τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντες, Σιώπης (77' Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί (76' Ματίγια), Γκάμα (83' Μαρτίνες), Γιουνές

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε (84' Καμαρά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88' Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59' Νάτχο), Ποντένσε, Χάσαν

ΟλυμπιακόςΑρηςSuper League 1