Αθλητισμός|15.03.2019 18:06

Νέα Ζηλανδία: Η ομάδα κρίκετ του γλίτωσε από θαύμα τις ριπές του μακελάρη

Κώστας Ασημακόπουλος

Από καθαρή τύχη δεν βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας τα μέλη της Εθνικής ομάδας κρίκετ του Μπαγκλαντές. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των σοκαρισμένων αθλητών, το πούλμαν που τους μετέφερε μόλις είχε σταθμεύσει έξω από το τέμενος Al Noor και επιβιβάζονταν για να προσευχηθούν.

T

Ηταν και η στιγμή που ο μακελάρης άνοιγε πυρ αδιακρίτως με πολλές από τις σφαίρες να περνούν κοντά από το πούλμαν. «Αλλοι έπεσαν κάτω και άλλοι περάσαμε κάτω από το πούλμαν για να προστατευθούμε. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο. Ζούμε από θαύμα. Κάντε μία προσευχή για την ομάδα μας», έγραψε στο twitter ένας από τους παίκτες της ομάδας του Μπαγκλαντές.

T

Η αποστολή του Μπαγκλαντές βρέθηκε στη Νέα Ζηλανδία για διεθνές φιλικό αγώνα που φυσικά μετά τα γεγονότα ακυρώθηκε. Το στάδιο Hagley Oval που ήταν προγραμματισμένο  να γίνει το διεθνές φιλικό είναι πολύ κοντά στο τέμενος Al Noor και οι παίκτες της ομάδας κρίκετ του Μπαγκλαντές έκαναν στάση για να προσευχηθούν.

T

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της αποστολής κανείς από τα μέλη της ομάδας δεν έπαθε το παραμικρό αλλά όλοι είναι σε κατάσταση σοκ από όσα βίωσαν αλλά και τις σκηνές φρίκης που αντίκρισαν από την πρωτοφανή επίθεση που συγκλόνισε τον πλανήτη.  

επίθεση Νέα ΖηλανδίαΣπορΚρίκετ